*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Menn Fashion Kjoler 2 011 & amp; amp; Farger med pakistansk Bride

Hva du trenger å gjøre et første inntrykk er det siste inntrykket? Denne artikkelen gir fem tips for menn ser elegant og vakker i 2011.

Din opptreden etterlater en sterk innvirkning på folk ser på deg.

Her ting er ikke veldig utviklet, men noen ting om menn (som de kan legge til sine klær) mote for året 2011

Shades of Camel Camel fargen ikke fasjonable. Det virker perfekt i hver sesong, og noen del av dagen. Derfor er det knyttet til noen menn, mote av deltakeren for vinteren 2011. Chinos trenchcoats, blazere og kamel fargetoner er alle en del av årets liste av moten for deltakeren.

Sokker Trender Anmeldelser

Chunky og fargede sokker skrives med stor denne sesongen, AOS ultimate utseende. Sokker som matcher hudfargen bør velges og bør trekkes opp like over boot linje og bukse bør være gjemt i sokkene litt. Det er en dristig utseende og fullstendig street fashion for menn i år 2011.

Doble bryst Suits Doble bryst kostymer er en integrert del av menn, mote deltaker for året 2011. De er også bra for menn med brede skuldre og menn i midjen. De gir en plass på markedet og ser trendy for alle mennesker som velger disse kostymer denne vinteren.

Trendy vester menn, er mote Deltaker for 2011 ufullstendig uten å ta hensyn til de vester. De kan brukes både formelt og uformelt. De er de fineste klærne kan brukes med uformelle jeans, dresser, chinos, etc. Derfor må alle mennesker gjøre vester som en del av sin garderobe.

Cardigans nøytral farge Fet og cardigans sangene er mest populære ion dette årstid. Nøytrale farger i cardigans legge et stiluttrykk for det året, den moderne aspekt av deltakeren for menn. Derfor bør en god nøytral farge jakken bli valgt for denne sesongen.

Ovennevnte er mest upadted mote tipsa for menn for 2011.

Colours of pakistansk brud

Hver jente drømmer om hennes bryllupsdag, hun Tenk deg om hennes brudekjole og andre brude tilbehør for henne stor og specuial day.She velger brude kjole for denne store anledningen, her vi kommer til å fortelle noen ting om pakistanske brude kjoler og farger og trender om bryllupet kjole.

Noen farger er tradisjonelle som Red og rødbrun, representerer pakistansk brud sitt transformasjon til en kvinne full av kjærlighet, omsorg, lidenskap, ønsker og forventninger til sin nye begynnelsen. Men i disse dager 'motedesignere er å innføre myriader av nye farger for å blande tradisjon med innovasjon. Karma med sin Bru

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.