*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvorfor er våre klær Tatt til populære sizings?

Som så noen i amerikansk livshistorie, de klassiske klær størrelser vi bruker i dag kan spores tilbake til borgerkrigen. Hvis det svaret høres glatt, er det ikke tenkt å være. Borgerkrigen var sentral hendelse i amerikansk historie, for å markere en modulasjon til avansert epoke, og praie varierer som stod inntil 1940-tallet. Det enda endret måten vi kjøper klærne våre.

Medieval Klær Dimensjonering

Før Civilian War, det overveldende flertallet av klær for menn og kvinner, ble skreddersydde eller hjemmelaget .
Det var en spesiell rekke masseproduserte, standardiserte klær, hovedsakelig jakker, kåper og undertøy, bare enda disse ble kun produsert i begrensede mengder. For nesten stykke, slitasje for menn ble gjort på en individuell bakken. Civilian War endret det.

masse produsere Uniformen

Under krigen Nord og Sørvest hærer både tatt store mengder uniformer i et rush. Southwest, uten en stor manuell base, støttet seg hovedsakelig på huset bransjen for uniformer, og gjennom de krigs sørlige regulære hærer vanligvis led av en mangel på klær. Nord endret plagg tar historien for alltid.

Det ble raskt klart at Northwest hærer ikke kunne bli levert med uniformer som gjelder tradisjonelle moduser av slitasje produksjon. Heldigvis, Northern hadde en godt utviklet stoff industrien som kunne møte tvisten.

Når regjeringen begynte å redusere med manufakturer for masseproduserte uniformer, tekstil stakere raskt innså at de ikke kunne få hver uniform for en spesiell soldat. Det eneste alternativet var å standard soldatenes uniformer.
De sendte skred til hærene, for å måle mennene, og så at visse tiltak, av armen avstand, bryststørrelse, skulderbredde, midje dimensjonering, og inseam lengde, vil vises sammen med pålitelig regularitet. Praktisere denne massen måle informasjon, de satt sammen de første størrelsestabell for herreklær.

Senere krigen

Så hvorfor ikke stoffet selskapene gå tilbake til de eldre produkt metoder etter Borgerkrig? Svaret ligger i overskudd, som med mange ting i bekymring.
Slitasje produsenter så at de standardiserte størrelser de hadde innført betydelig forkortet produksjon pris av herreklær; ganske enn gjør en detalj for én mann, kan de bygge en størrelse av en vare, menns jakker for eksempel for en gruppe menn. Plutselig slitasje var lettere å lage, masseproduksjon ble den primære over menns slitasje, og dressing industrien ville aldri bli det samme igjen.
Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.