*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hva er en Corset?

Et korsett er en detalj av slitasje slitt for å bidra til å forme den høye Boby inn i en varm form for estetisk, eller noen ganger ortopedisk, reaons (enten mens du bruker det, eller for mer permanente resultater). Menn og kvinner har både slitt og fortsatt bære korsetter.

Håndverket å lage korsetter er kjent som corsetry, som er den populære seg av dem. En person som designer og tar korsetter er en corsetier (for en mann) eller corsetiere (for en kvinne), eller rett og slett en corsetmaker.

Den mest moderne praksisen med korsetter er å Shap kroppen inn i en pen, moderne silhuett form. For kvinner er dette understreker vanligvis en svingete bygge, ved å redusere midjen, og dermed overdriver bysten og hofter. Men korsetter har også blitt slitt for å oppnå en mer rørformet form selv om dette er mindre vanlig.

For menn, korsetter er mer vanlig å bruke for å slanke bygge. Men det var en periode fra rundt 1820 til 1835 når et timeglass bildet var også ønskelig for menn; dette var noen ganger oppnås ved å bære et korsett.

Kors er konstruert av fleksible materialer som satin, lær, pvc, denim og fløyel. De er avstivet med boning (også kalt ribs eller opphold) innført i kanaler i materialet. Stål og hvalbarder ble favorisert i den viktorianske perioden, men plast er nå den mest brukte tekstil. Stål er brukt for høy kvalitet korsetter. Andre tekstiler som har blitt brukt for boning inkludere elfenben, skog og stokk. (A belte er vanligvis laget av elastisk stoff, ikke boning.)

Et korsett omslutter den høye kroppen, vanligvis fra under armene til hoftene. Noen korsetter imidlertid tilby over hofter og kan selv nå knærne. En kortere slags korsett, som dekker midjen feltet (fra under ribbeina til like over hoftene), kalles en "midje cincher 'eller underbust korsett. Et korsett kan også ta garters å holde opp strømper.

Kors tas sammen med snøring, vanligvis på baksiden. Stramming eller løsne snøring endrer oppløsning av korsett. Det er mulig for en back-laced korsett-wearer å gjøre hans eller hennes egen snøring, men det kan være vanskelig. Men mange korsetter har også en button-down eller hekta ansiktet åpning. Tidligere snøring er justert komfortabelt, er det mulig å forlate lacing som justeres og ta korsett på og av med fronten gir. Denne metoden handler er uforenlig med tightlacing, som arbeider for maksimal reduksjon av midjen. Tightlacers er vanligvis fylt med kamerater og partnere.

I det siste, e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.