*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Betale meg ikke å bære Abercrombie And Fitch! (Eller andre Designer) ...

Du må respektere "The Situation", kan han være en bajas, men får betalt for ikke å bære Abercrombie og Fitch er stor publisitet. Legitimiteten av tilbudet kan være aktuelle, og det kan bare være bra trykk, men jeg tenkte på hva det ville bety å få betalt for ikke å bære designer klær. Hvis du er berømt, og hvis folk respekterer din stil og etterligne din stil, vil designere betale deg for å bære sine klær. Situasjonen kunne få betalt, ikke anbefale å bære designer klær; det blir ikke noe bedre enn det.

Slik som jeg ser det, hvis jeg ønsker å bruke Ralph Lauren, må jeg gaffel over mine hardt opptjente penger akkurat som alle andre. Tilbake på nittitallet rappere sverget av Ralph Lauren, var det enda jordiske gjenger som ikke gjorde noe, men stjele Ralph Lauren klær fra varehus og rap om det. Det ville ha vært interessant hvis Ralph Lauren hadde tilbudt noen av disse rappere, som åpenbart ble ødelegger integriteten av merkevaren, ikke å bære klærne hans.
Nå er vi alle vet at minst en av grunnene som aldri skjedde er fordi han ikke ønsket å oppfattes som en rasist, som betalte seg enormt; Tyson Beckford skylder sin karriere til Ralph Lauren og eksklusiv avtale han måtte modellere for selskapet, og Oprah er trolig en av hans rikeste fans i afrikansk-amerikanske samfunnet. Det også gjorde ikke vondt saker som Ralph Lauren selv ble intervjuet eksklusivt av Oprah, da han ikke ville tillate noen andre å intervjue ham for 2 tiår.

Ralph Lauren var i stand til å holde sine forbrukere ved å ta den høye veien, og oppfinne 2 andre etiketter som fattige Svart forbrukerne ikke ville være i stand til å ha råd til. The Purple Label og Black Label er dyrere, renere, mindre idiosynkratiske, mindre anti-mote, enn Polo, og svært ettertraktet. Kunne du tenke deg Sean Jean betale en svart kjendis å ikke bruke klærne hans? Nei, fordi vi aldri vil slå noen bort, uansett hvor mye vi sier at noe er "Black" dette, eller "African-American" som, hvis du ønsker å være nede med bevegelse, det er rikelig med plass for deg.

Den siste gangen at Whites ble slått ned på noe var tilbake med Malcolm X ble intervjuet på TV, og dette var før han dro til Midtøsten og funnet ut hva Islam var egentlig handler om. En annen gang, som folk kanskje ikke vet om, gjelder medlemskap i Congressional Svart Caucus. Jeg antyder ikke at svarte mennesker tar som holdning, eller at svarte designere bli like krigersk som Abercrombie og Fitch kan komme over sitt bilde. Men jeg lu

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.