*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

American Flag Tshirt

Det finnes en rekke anledninger som krever et amerikansk flagg t-skjorte. Vi kan definitivt tenke på Veteran dag, fjerde av juli, Memorial Day og andre patriotiske arrangementer gjennom hele året. Det er sant at gutter ser flott ut med de typiske tee men damene må ha et amerikansk flagg t-skjorte som vil vise litt feminin appell. Her er tre fantastiske plukker for feminine-skjorter som viser en patriotisk inntrykk.

Jeg har aldri hørt noen som krever et amerikansk flagg t-skjorte for å være hvit, rød eller blå farge! Dette er grunnen til at jeg prøvde å gjøre en stor nasjonalistisk baseball jersey som en helt ny amerikansk flagg t-skjorte som viser en feminin appell. Jeg brukte pastellfarger som rosa, baby blå og hvit for å få frem sin feminine side.

Jeg opprettet vanlig hvit farget jersey i en rosa en ved hjelp av en rosa klut til ermene. Jeg sørget for at flagget er sentrert i den midtre delen av brystet akkurat som hvordan vår tradisjonelle flagget ser ut bortsett fra den tradisjonelle fargen. Jeg gjorde det blå feltet i en lettere versjon, men stjernene og stripene er fortsatt hvit. Dette er som en vanlig amerikansk flagg t-shirt, bortsett fra at de vekslende striper er farget rosa. Dette er virkelig en nydelig skjorte som fortsatt har en patriotisk motiv.

Vel, ikke hver kvinne eller jente liker iført rosa. Vi kan også vurdere iført rød, blå eller hvite fargede skjorter og fortsatt stolt bære dem. Disse fargede amerikanske flagg T-skjorter viser en feminin side. En fantastisk teknikk i å velge en jentete tee er på jakt etter den rette og perfekt kutt. Baby doll tee viser en perfekt kombinasjon mellom tradisjonell skjorte og kvinnens mote og stil. Denne baby doll amerikanske flagget t-skjorte kan du vise din nasjonalistisk side og også kurvene dine. T-skjorten er en helt ny mote stil som har blitt stadig mer populært i markedet i dag. Dette er absolutt et stort utvalg av et autentisk utseende som også gir deg en følelse av patriotisme.

En av mine spesielle favoritter i damens tee skjorter er det vi kaller camisole. I denne designen, kan du se en tee som har tynne stropper og har ingen ermer. På denne måten kan du helt sikker på at du kan helt puste luft som du trenger. Du kan bære den camisole hvis du er den typen person som ikke ønsker å dekke huden din. Du kan bære denne amerikanske flagget t-skjorte i kjøligere kvelder.

Fra alle de feminine valg presentert ovenfor, som synes du passer deg best? Du kan

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.