*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Ladies badetøy er mye om Høyre Fit

En typisk kvinne badetøy har evnen til å strekke hele veien opp til en 100%. Dette betyr at badetøy materialet er i stand til å strekke seg så mye som er nødvendig for å være i stand til å komprimere kroppen. Men hvis du ender opp med å strekke materialet utover den "comfort zone" og deretter lite flatterende buler vil dukke opp. Det er derfor viktig at hvis hoftemålet er 41 '', for eksempel, bør du bestille en stor bunn i motsetning til å klemme inn en middels størrelse.

Derfor er nøkkelen til å sikre riktig passform i badetøy er målinger. Her er en rask oversikt over hvordan målingene blir vurdert i klesbransjen.

For det første, husk å få dine mål rett. Vi anbefaler at du bruker en klut målebånd. Videre, sørg for at tapen er ikke gammel som dette har en tendens til å strekke dermed gi deg unøyaktige målinger. Mens du tar dine mål, slitasje bare vanlige undertøy. Hvis du tar målinger over løse montert y plagg da, ender du opp med unøyaktige målinger.

Mens du tar dine midje målinger, bruk en streng og knytte det tett rundt stammen. Dette vil automatisk falle til den delen av stammen som er smalest. I tilfelle at midjen din er høy, er det en god idé å ta måling av omkretsen av området som du vanligvis bruker buksa.

For å få de riktige målinger av brystet, plasserer målebåndet rundt den delen av brystet ditt som du føler er fulle. Sørg for at tapen er parallelt med bakken og deretter måle bredden på den bredeste delen av brystet ditt. Tilsvarende mens måling hoftene, må du huske å måle den bredeste delen av hoftene. Dette vil sikre at målingene er nøyaktige

Til slutt, er det noen andre ting som du må huske når du tar dine mål:.

Det er alltid bedre å ha noen andre som vil ta målene . Når du tar dine egne målinger, er det vanskelig å opprettholde riktig posture- en viktig forutsetning for å oppnå nøyaktige målinger.

Selv tar målinger alltid stå i oppreist stilling. Unngå å ta målingen med alle klærne på. Husk å bære din mest komfortable og godt utstyrt bra.

Når du har fått dine mål, avrunding dem av til nærmeste en halv centimeter eller kvartal en tomme er tilrådelig.

Hvis du trenger mer informasjon om stil, form eller størrelse, kan du besøke en rekke nettsteder relatert til kvinners badetøy. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.