*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Designer Kids Klær

Det er ganske frustrerende at nå som du har en gutt på din egen, prisene på ekte designer barna klær er ikke lenger så rimelig som før. I dag, vil det ta mye kutte ned på andre budsjett trenger bare å ha råd til et godt sett av designer barna klær.

Du trenger ikke å fortvile selv om, er det fortsatt måter du kan ha gleden av å se barna spesielt den lille miss alle dolled i flatterende designer barna klær. Her er noen tips om hvor du kan finne dem:

1. Hvis du ikke er altfor kresen for ungen din, kan du finne mange ubrukte designer barna klær på auksjon områder. Barn som brukes til å eie dem har vokst ganske så fort og deres foreldre vil også være lurt å kutte ned litt på et nytt sett med garderobe for barna sine. Hunt for smart ser merkevarer på ulike online auksjonssider fordi det er der du kan få de beste besparelser.

2. Kjenn salg sesonger i varehusene når du kan få stor slash ned i prisene. Dersom sesongen er i ferd med å avslutte og det er fortsatt bestander av designer barna klær i sommer kjoler at butikken har satt opp på salg, kjøpe en eller to for neste sommer. Hvis ungen vokser opp veldig fort, sørg for å få dem med 1 eller 2 hakk større.

3. Designer utsalgssteder er gode kilder til designer barn klær. Det er der den forrige sesongs rester av designerens siste samlingene blir markedsført. De kan også bære ufullkomment sydd sømmer, lommer og knapphull, og de er neppe merkbar dermed vil du fortsatt være å få en god avtale. Du kan finne pris offs for så lite som 70% avslag.

4. Vær på utkikk etter nettsteder som tilbyr sine online designer kid klær på salg på store rabatter. Mange av dem ønsker også å sørge nytt rom for ny sesong lager og de gir ut så mye som 80% kutte ned i prisene.

5. Nå her er en ny måte å gi barna det siste innen designer barna klær uten å vente på at den skal gå av sesongen. Et nytt nettsted er å tilby de nyeste designer kid klær i bytte for en månedlig medlemskontingent. Du kan beholde dem så lenge du vil, eller utveksle en ny design hver måned.

Abonnements avgifter vil bli basert på antall klær du ønsker å leie hver måned, og det starter på et lavt på $ 47,99 per måned. Det er som å betale for en ny designer barna klær hver måned uten å investere i et helt sett som de til slutt vil vokse og finne en grunn til å forkaste.

Så hvem sier at du ikke vil være i stand til å kle opp barna dine i disse designer barnas klær? Andre er trolig saumfarer de samme s

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.