*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Jimmy Choo er opp for Sale

Ifølge CocoPerez.com, er super dyre sko selskap Jimmy Choo ut for salg. CityAM.com sier at Jimmy Choo, den opprinnelige designeren og co-grunnlegger av selskapet, kan gjøre et bud.

Hvis du er kjent med historien om Jimmy Choo merkevare, ville du vet at unge bygget vakre og rike Tamara Mellon Jimmy Choo merkevare sammen med sko designer Jimmy Choo. Som merkevare vokste solgte Jimmy Choo sin eierandel i selskapet, mens Tamara Mellon beholdt henne eierskap.

Nå som selskapet befinner seg opp for salg, kunne Jimmy Choo være å ta tilbake sin del av kaken, og gjenerobre noen kreativ kontroll av selskapet. (Kreativ kontroll var et poeng av contention henhold Tamara Mellon kontroll med Jimmy Choo merket.) Det ville være interessant å se Jimmy Choo innvirkning på high-end sko merkevare.

Når det er sagt, er ikke Jimmy Choo den eneste personen i driften. High-end selskapet LVMH er også en mulig kjøper. LVMH eier allerede merkevarer som Dom Perignon, De Beers og Donna Karan. Jimmy Choo ville være en utmerket plass for deres familie av merkevarer.

Jeg lurer på hva som gjorde Jimmy Choo rådgivere bestemmer seg for å selge. Var den senket overskudd eller salg, muligens? Eller var det (etter min mening) forferdelige partnerskap mellom Jimmy Choo og Ugg? Uansett årsak, vil det være interessant å se endringen i Jimmy Choo merkevare når det er kjøpt opp av Jimmy Choo seg selv, LVMH eller et annet selskap helt. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.