*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Chic og billige klær shopping For The Present Økonomi

Shopping for klær er en hobby for mange kvinner. Vi liker å gå gjennom kleskataloger, leser moteblader og blogger og er alltid på vakt for noen ny brikke for vår garderobe. Faktisk er det flere av vinduet shopping enn å kjøpe skjer i dag som budsjettet for klær shopping har gått ned på grunn av svak økonomi. Det er noen gode nyheter skjønt. Du kan ha den samme handleopplevelse med en intelligent strategi, hele tiden holde i tråd med budsjettet. Les videre for å finne ut hvilke strategier du kan bruke til å administrere perfekt.

Nå kan du ikke tenke på å plukke opp hvilken kjole du liker på klesstangen uten å tenke på det to ganger. Tidene har forandret seg, og du bare kan plukke opp kjolen og gå til motangrep med kredittkortet ditt, må du sjekke prislappen, og at det er verdt det.

Den nye strategien for å gå på klær shopping tur har blitt tatt fra 30- og 40-tallet motebevisste. Folk var bare ut av den store depresjonen og kvinner i disse tider ettertraktet leter godt kledd, på et lite budsjett. Dette resulterte i designere kommer ut med klær som var stilig, samt klassiske. En typisk kvinnes garderobe har nøytrale farger, som svart, marine, beige og brunt. Enkle kutt med grasiøs design var i stil, og det var starten på mix og match æra. Ha grunnleggende elementer av nøytrale farger vil tillate deg å lyse utseendet med en billig bomull skjorte i alle slags farger. Denne samme teknikken kan brukes til gensere. Du kan kle opp eller ned de klassiske kjoler med hjelp av miks og match.

Tilbehør som hatter, sko, skjerf, belter og vesker er av stor betydning i å gjøre mest mulig ut av pengene som brukes på klær. Kostyme smykker som er en del av retro elementer; også tilby en måte å nedlate mange kjoler fra én grunnleggende kjole eller dress.

Du kan gjøre mye med en marineblå kjole med korte ermer. Det kan være slitt med en bredbremmet sommer lue av strå og et lyst skjerf rundt halsen, beige sko og en matchende veske. De fasjonable kvinner i 30-årene, 40-årene og 50-tallet hadde en utmerket sommer kledd. En rød cardigan, dekorert med en juvel pin, med rød veske og sko gjort fantastiske antrekk. Den samme kjolen kan brukes med marineblå sko og lue, og accessorized med en perle streng. Stilig dame ble også godt kledd for en ettermiddag på konserten. Du kan se hvor enkelt det er å bruke strategien for miks og match og kle opp eller ned. Dette vil bidra til garderoben din til å se mye større enn hva det egentlig er til en uforme

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.