*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Et innblikk På Designer Clothing

Jeg hadde ikke vært veldig glad i seg designer klær da jeg vokste opp. Dette var kanskje på grunn av det faktum at min mor også har aldri brydd. Jeg ville bare gå ut av døren uten egentlig å bry seg om klærne jeg hadde på seg. Selvfølgelig er det ikke som jeg ikke liker å se fin, men for meg designer drakter var aldri viktig. Hastighet opp tid og nå ting har endret seg. Jeg liker å lete og iført designer klær etiketter. Jeg har større interesse for klær jeg slitasje og kjøpe designer klær etiketter lar være å bære de klær jeg er interessert i.

Jeg har aldri bære klær som designermerker bare fordi de blir en trend, eller fordi de er populære. Den viktigste grunnen for meg iført slike klær er fordi jeg liker hvordan de ser ut og jeg ønsker å bruke dem. De fleste designere varierer i sine klær rekkevidde og de også sørge for at de skiller seg ut fra mengden med sin egen unike design. Dette er innsats fra deres side for å sikre at folk er klar over at de klærne de har på seg er designet av dem. De håper at en dag når deres design blir trend; folk vil umiddelbart kjenne igjen personen som designet den.

Hvis du liker en bestemt designer stil, være sikker på at fremtidige stiler kommer ut fra dem er også noe du vil like. Hver design eller stil design designerne gjør har sin egen unike personlighet og individualitet. På grunn av denne grunn, klær laget av samme designer alle har den samme tingen som tiltrekker deg til alle sine design. La meg gi deg et eksempel. Hvis du er en fan av Old Navy, nesten alle sine andre design har samme faktor som trekker deg mot dem. Det er enten elsker det eller hater det. De som ikke liker design vil unngå det, de som liker det en gang vil gå dit tilbake igjen og igjen.

Designer klær kommer i ulike prisklasser. En ting å være forsiktig med er at hvis ved en tilfeldighet begynner du å like klær av designere som er svært dyrt Du kan måtte betale en masse penger. Skjønt, er det mulig å få rabatter og billigere i butikker som TKMaxx samt online på eBay. Men vær forsiktig; sørge for at de ikke er defekte brikker, som sannsynligheten for dette er ganske høy, spesielt når dyre etiketter oppnås på billige priser.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.