*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hunter Wellington Boots

Hunter gummistøvler

The Hunter Wellington gruppen var tidligere en skotsk støvler selskap med hovedsakelig britiske klientell, men nå er det en global merkevare som tilbyr moderne stil og mote. Hunter støvler kommer i tre serier, den opprinnelige neopren, Balmoral og Regent. The Original Neopren er kjent for sine isolerende egenskaper og har en neopren fôr. Balmoral støvler er høy ytelse, heavy-duty støvler ideell for fotturer og jakt. The Regent sko samlingen er mer kjent for sine unike og populære stiler. Du kan kjøpe Hunter støvler for nesten enhver aktivitet inkludert, turgåing, hagearbeid, fotturer og mye mer. Det er også et barne spenner fra Hunter støvler tilgjengelig.

Stilige og funksjonelle Hunter vinterstøvler er spesialdesignet for tøffe vinterværet, og de gir beskyttelse og enkel gåing og løping på ulendt terreng. Hunter støvler laget av de fineste naturgummi, og som et resultat de er svært allsidig. En hvit film kan forekomme på overflaten på grunn av gummi, men dette betyr ikke påvirker støvelen funksjonalitet på noen måte. Disse er høye sko og ideelt for de som liker Original Tall støvel med enkel montering på låret passform. En kile er skjult bak spenne på støvelen gir lett etappe bevegelse og passform. Disse kommer i klassiske farger som er perfekt for enhver welly garderobe.

Hunter Boot Cable Cuff Welly Socks har en stor strikket mansjett som ikke bare er funksjonell, men stilig. Mansjetten bærer ofte den karakteristiske Hunter etiketten og deres micro fleece etappe vil holde føttene varme og gir en tettsittende passform.

Du kan også kjøpe eksotiske dyr print luksuriøse welly støvler eller høye støvler med skinnende høyglanset overflate. Det er støvler for de unge brukerne med reflekterende patcher. Også er det sexy opprinnelige perfekt for byen slitasje welly støvler med en komfortabel og varm Neopren fôr.

Nylig har en ny linje av fottøy inkludert saueskinn, Suede, glossy potente og andre populære stiler har blitt lansert av dette merket i samarbeid med Jimmy Choo, en designer huset. Du kan finne noen virkelig flotte design for menn og kvinner. En perfekt kombinasjon av klassisk og moderne design har gitt denne nye serien en klassisk, moderne utseende. Noen av de mest populære design i denne samlingen er den tradisjonelle Gloss og Regent Savoy.

Den tradisjonelle Hunter boot er rustikk og har en landlig sjarm. På den annen side, er de nye design tiltalende i form av moderne mote.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.