*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Menn & amp; # 039; s mote: Winter 2010

Menn som elsker mote ofte elsker vinteren. Vinteren lar menn til å trekke ut alle de stopper når det kommer til klær. Fra luer og skjerf til jakker og gensere, presenterer vinteren stilig hannhund med uendelige muligheter. Hvis du er en mann som elsker mote, til 2010 løftene bli et flott år. Denne sesongens bredt utvalg av tekstiler, teksturer og farger inneholder noe for alle typer smak. Her er noen av de beste vinter trendene for menn i 2010.

1. Fair Isle gensere. Enten du nyter en cocktail foran en knitrende peis eller vandre gjennom gatene i SoHo, er en Fair Isle genser et utmerket valg for den stilige mannlige. Oppkalt etter en liten øy nord for Skottland, har disse fargerike mønstrede gensere vært en mote stift siden 1920-tallet og har strømmet i popularitet de siste årene. Noen av de beste er laget av Rag og Bone, Perry Ellis, og Pringle of Scotland. Unngå de billige versjonene som selges av Gap, Nautica, og Calvin Klein. Ved første øyekast kan de se ut som Fair Isle, men det er ingenting bedre enn den sanne hevdvunne strikketeknikk. A Fair Isle genser er som fine art; du vet den virkelige ting når du ser det.

2. ert strøk. Disse marineinspirert tung ull strøk er en tidløs klassiker som aldri vil gå ut av stilen. I stedet for å betale top dollar for en designer merkevare, shoppe rundt vintage butikker. Ert strøk, i motsetning til mange andre plagg, en tendens til å se bedre med alderen. En ert frakk kjøpt fra en vintage klesbutikk vil ikke bare se bedre ut enn en moderne versjon, vil det koste langt mindre, og vil mest sannsynlig være mye bedre laget.

3. Kabel Strikk Cardigans. De beste kabel strikke cardigans er laget av kasjmir, som er den ultimate vinter stoff. Selvfølgelig vil en topp kvalitet kasjmir cardigan kommer ikke billig. Forvent å betale alt mellom 600,00 til 2000,00 for en kabel strikket cardigan fra Loro Piana eller Bruno Cucinelli. Men hvis du er litt strapped for kontanter i år (og hvem er ikke det?) Du kanskje vurdere Pringle of Scotland sin kashmir kabel strikke genser, praktisk talt en stjele på 400,00.

Disse tre vinter trender representerer det ypperste i vinter stil og luksus, og kan brukes med alt fra jeans til corduroys. Best av alt, disse er klassikere som aldri vil gå ut av stilen.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.