*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Mens stil For 2011 - Mote Vedtak for det nye Year

Jeg trengte noen nye ideer for mote i 2011, så jeg bestemte meg for å gjøre noen Nyttårsforsett som ville hjelpe meg gjøre litt mer av min personlige stil. Jeg var ikke sikker på hvor nøkkelen til stil lay, enten det var i nye klær og nye moter eller noe annet helt, men jeg kom opp med et par enkle menns stil tips for 2011

I forberedelsene til denne artikkel jeg har lest noen menns mote tips som alle synes å argumentere tilbringe mesteparten av årslønnen min på et par sko. Jeg er litt mer tradisjonell enn det, så jeg har bestemt meg for å gjøre ting som ikke vil koste en formue, så mens disse ideene ikke kan ha deg ser ut som noe rett fra catwalken fra New York fashion week, kan de hjelpe deg med å forenkle ting og lage din personlige stil litt dristigere og mer interessant.

For det første, jeg har ikke tenkt å gå med olabukser så ofte som jeg gjør i dag. Hvis jeg ikke er på jobb så er jeg som regel iført jeans eller noen ganger et par shorts. Starter nytt år kommer jeg til å prøve og unngå jeans mens treffer byen og prøve noen khakis, snorer eller kjole bukser, vet du noe litt mer elegant.

Speaking of jeans, tror jeg det er på tide at Jeg ble kvitt noen av de mer brukte parene jeg har i skapet mitt. New Years dag, etter at jeg har hatt min bakrus og Advil, vil jeg ta en titt på noen av de mer offensivt brukt par (tror hull i skrittet, lommer og andre områder) og bli kvitt dem. Jeg kan være stolt over at jeg hadde hull i alle mine jeans, men noen ganger er det litt for mange som skal anses som rimelig, fornuftig eller anstendig

Jeg tror den neste tips kommer inn på å være litt ekkel for noen mennesker. - vaskeri. Selv om dette ikke mote per se, jeg ønsker å sørge for at i stedet for å se i skapet, innser det er ingenting rent og deretter flytte noe forhånds slitt fra kurven, vil jeg sette en dag og tid til å gjøre min vaskeri at jeg kan stikke for og unngå å måtte gå kurv grave etter min favoritt skjorte.

Sammen med vaskerom Jeg kommer til å rengjøre skoene mine litt oftere. Kanskje jeg er merkelig, men jeg tenker ofte at sko kan gjøre eller ødelegge et antrekk og for mange av mine ser ut til å bli skitne. Mitt nyttårsforsett er å rengjøre dem når de blir skitne, slik at neste gang jeg bruker dem er jeg ikke hele tiden prøver å skjule gjørmete bits. Jeg har flere par, men sjansene er bare en er aldri ren.

Har du flere tips for å gjøre ting litt mer stilig i 2011? Tweet dem til oss -poloponydesign

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.