*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Original Over Knock Offs

Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg måtte bruke mer når jeg kunne kjøpe den for en svært billig pris. Filippinene er kjent for å selge mye kutte ut ting. Name it fra Louie Vuitton, Hermes, Prada, Gucci, Chanel, Burberry, Guess, Long Champ, Juicy Couture, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Fit Flops til Christian Louboutin. Hvert merke som blir populær treffer markedet med sin egen knock off versjon. Prisene varierer etter den klassen som det caries, mening, hvor godt det ble produsert nært å se ut som den opprinnelige. Noen mennesker kan identifisere om produktet er originalt eller ikke bare ved å se på det, noen ved å føle materialet.

Jeg pleide å kjøpe knock offs tenker det er verdt prisen siden jeg vet for et faktum at jeg ikke skal bruke den i en mannsalder, er det bare for en viss tid da det fortsatt er en kjepphest. Men jeg har kommet til å innse at det jeg kjøper ikke er på linje kvalitet, og det lett brekker. I forhold til det opprinnelige, kan det ikke lenger være en kjepphest, men det er fortsatt fasjonable å se at det du har betalt for er verdt det.

Å kjøpe original ikke bare gjør du nyte produktet, vel vitende om at det er virkelig ekte og materialet er laget av høy standard, og vil ikke forlate deg hengende når det bryter mens du bruker den. Nedlatende knock offs er mye som piratkopiering. Når disse designere, eller skaperne har bygge det navnet med verdighet, vi stjele den fra dem ved å kjøpe knock offs. Prøv dette, kjøpe en knock off av din favoritt merke, og deretter kjøpe den opprinnelige. Prøv å bruke begge produktene, se hvor lenge det varer. Vil du betale for en som ville lett brekke eller investere pengene dine i en meget god kvalitet? Gå for kvalitet, ikke kvantitet. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.