*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Er disse støvlene virkelig gjort for Walking

Det er den tiden av året igjen:? Boot-kjøp sesongen. Det er alle typer og stiler å velge mellom, men å finne de beste sittende støvler krever litt shopping legwork.

Mens du bestemmer mellom en stiletthæl, kattunge hæl eller stablet hæl, tenk på hvor du vil være iført dem og hvor mange timer hver dag. Hva kan se stort på mote rullebaner er kanskje ikke så praktisk når du kjører til og fra ni-til-fem kontorjobb.

"Dine støvler bare å vare sesong," sier Dr. Marlene Reid, et medlem av den amerikanske podiatric Medical Association. "Føttene må vare livet ut."

Følg disse tipsene fra APMA når du handler for din neste par støvler.

* Handle senere på dagen (føttene har en tendens til å hovne opp i løpet av dagen) og har føttene målt før du begynne å prøve på støvlene.

* Prøv på støvlene med den type strømper eller sokker du har tenkt å bære med seg.

* Se etter støvler som tilbyr stabilitet, helst noe med et bredere hæl. Hæler som er mindre enn 2 inches høy er best. Skinny stiletthæler kan se søt på stativet, men de legger mye press på føttene.

* Pass på at formen på støvelen er bred nok for en komfortabel passform på føttene. Enkelte oppstarts design kan være for smale og kan føre til blemmer og bunions.

* Velg støvler med en fast hælkappe. Bare fordi støvelen stoffet dekker ankelen betyr ikke at det gir riktig støtte.

* Kjøp et par støvler som føles behagelig etter at du har vandret rundt i butikken i dem. Boots bør aldri trenger å bli "brutt i."

* Velg en støvel med gummisåle og trekkraft på bunnen for å hindre slipping. Husk at de fleste mote støvler er ikke laget for snø.

* Vurder materialet. "I løpet av vintermånedene, føttene har en tendens til å svette mer, fordi skoene er vedlagt og folk bruke tykke sokker eller strømper," Reid sa. "Velge en støvel laget av lær, som absorberer fuktighet, over et syntetisk materiale er et klokt valg." Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.