*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Lyst til å se bra ut på middag?

Her er hvordan du kan se bra ut uten mye hardt arbeid.

De sier "for mye av en god ting er en dårlig ting" gjelder. Den nye øyenskygge palett er stor når det brukes med skjønn, vil en børste av rose farget rouge gjøre at du ser en rødmende prinsesse og uimotståelige lepper vil helt sikkert bli din for å surmule med det nye leppestift. Men hoper alt på, og du vil være en over-gjort dronning.

Makeup artist Gucci West filosofi er: "The avansert klærne, jo mindre formell makeup. Hvis du kommer til et svart-tie, er det bedre å pare en feiende kjole med enkel, elegant makeup. Ellers ser det ut som du prøver for hardt.

Har du lagt merke hvordan en feilfri hud kan gjøre en kvinner ser ekstra godt selv uten sminke? Så nøkkelen til make-up starter med flott fundament. Shoppe rundt etter den som passer din hudtone og type. Og alltid bruke den under sterkt lys for å unngå flekker og ujevnheter.

Hvis det er en fest, gå med trykkende Smokey øyne, lett oppnås ved å blande litt grå eller mørk brun øyenskygge på lokkene hvis du er redd for svarte. Avslutt med volatizing mascara. Hvis det er formell middag, gå for elegante øyne som Audrey Hepburn bruker bevinget liner og curling mascara for storøyd utseende.

Håper tipsene ovenfor vil hjelpe deg å bedre din titt på middagsselskap. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.