*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Omsorg For Fall Sweaters

Med kjøligere temperaturer kommer genser vær. Fall mote er full av genser moter, men ikke omsorg for gensere kan ødelegge dem. Her er noen tips om hvordan du kan holde dine gensere ser bra hele sesongen.

Du har nettopp kjøpt noen av de mest trendy høst gensere, men har ingen anelse om hvordan du rengjør dem. Selvfølgelig ser på etiketten på genseren, men husk at rens er ikke alltid det beste alternativet for å holde gensere ser ny.

Renseri bruker kjemikalier som ofte stripe naturlige oljer fra garn, forårsaker dine gensere å miste sin form over tid. Et bedre valg er å bruke din egen vaskemaskin så lenge den har de riktige innstillingene. Nyere vaskemaskiner har en innstilling for ull eller håndvask. Hvis genseren ikke har broderier eller paljetter, kan du maskinen vaske det.

Dagens agitatorer er nesten like skånsomt som å vaske for hånd. Hvis du ikke har et mildt vaskemiddel som Woolite, bruker baby shampoo. Pass på at du setter like farger sammen og være forsiktig med gensere som er frimodig farget at fargen kan kjøre.

Hvis maskinen din ikke har rett syklus, vaske for hånd. Fyll en ren vask med kaldt vann, legge til et par spruter av mild såpe, bland den rundt og deretter legge til gensere.

Tillat gensere å sitte i ca 30 minutter. Skyll gensere under rennende vann inntil vannet er klart. Trykk på vannet ut. Aldri vri eller vri overflødig vann ut av genseren. Dette vil ødelegge formen og strekke genseren ut. En enkel måte å få det overskytende ut er å legge genseren på et tykt håndkle og rull den opp for å presse ut vannet.

Tørking din vasket genseren er like viktig som hvordan du vasker det. Fuktige gensere skal alltid legges flatt til tørk. Ikke drapere det over et håndkle stang, vil dette ødelegge formen. Ikke heng den på en henger til tørk, vil genseren strekke ut. En sammenleggbar genser stativ med flere flate hyller er en investering for å gjøre for noen som elsker å bære falle gensere.

Når gensere er tørr, sørg for å oppbevare dem pent brettet og aldri på kleshengere. Dine gensere kan vare gjennom denne sesongen og neste hvis du behandler dem med omhu når du vasker og tørker dem.

http://www.housekeepingchannel.com/a_193-TLC_for_Sweaters Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.