*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Milan Fashion skinner i Wearable Luxury

MILAN (Reuters Life!) - italienske moteskapere skapt skimrende, ser væske for sine 2011 vår /sommer kolleksjoner, miksing frynser og lengder å forføre kvinner som bevisst på kroppen sin som av pengene sine

Crystal. broderier, gylne belter og speil hæler skinte på Milan viser endte på tirsdag. En lengre kalender og en ny sentral beliggenhet tiltrukket flere kjøpere enn i fjor, bekrefter tegn til bedring for luksus gode merker.

"Kjøpere økt til over 15 000 i år, med mer kommer fra Asia og USA," Mario Boselli, president i Italias National Chamber of Fashion, sa tirsdag.

"Det var mer handlekraft, også på grunn av den forbedrede økonomiske situasjonen etter krisen," sa han.

Motehus Cavalli og Ferragamo sa salget fortsatte å stige i tredje kvartal, men holdt en forsiktig utsiktene for resten av 2010, som mange ser 2011 som en test år for å bli frisk.

En avslappet, sensuell eleganse inspirert Dolce & Gabbana, hvis brud-å-være-modeller hadde på seg hvite klær laget av sengetøy og duker i en hyllest til Italias beste sartorial tradisjon.

Krystaller ble sydd på lange slengt klær, som de har sett på Armani, som blå kolleksjonen var inspirert av ørken nomader.

"Jeg ønsket veldig sexy klær, men slitesterk," Armani fortalte reportere etter hans glitrende, lineær showet.

Hans modellene hadde på seg iriserende stoffer, mens bukser ble toppet av tunikaer, skaper en lagdelt silhuett.

"Kjøpere spørre om ting de kan selge ... Ikke alle kvinner er utstillingsdukker," Armani sa, og legger etterspørselen etter kveld kjoler var stigende, som folk søker spesielle klær til sine fulle garderober.

Roberto Cavalli feiret sin 40-års jubileum i moteverdenen med en sexy, glitrende-rock samlingen, som inneholdt frittflytende frynser på bukser, kjeder og vesker.

Glamour var også synonymt med kjendiser .

Hvis britiske modellen Naomi Campbell feiret i tårer på Dolce & Gabbana sin 25-års jubileum i bransjen, nøt amerikanske skuespilleren George Clooney sammen med sin italienske kjæreste Elisabetta Canalis han kom tilbake til mote røde løperen på Armani.

Prada viste igjen at ikke alle kvinner er gjort lik med en "minimal barokk" samling, med enkle former i levende farger og skråskuldret stripete kjoler.

Versace utforsket en sofistikert, sexy look, med korte jakker avsløre en linje med hud og husets greske gnage på klær og vesker, noen som blandet metall med krysta

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.