*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Skolestart Shopping - Spare penger på skole Uniforms

Sommeren nærmer seg slutten, og det er på tide å begynne tilbake til skolen shopping. Mange skoler krever studenter å bære uniformer og nå er det på tide å komme i gang shopping. Her er noen tips om shopping for skoleuniformer og hvordan du kan spare penger på samme tid.

Vet hva slags uniformer er tillatt.

De fleste hver skole har et nettsted som gir informasjon til foreldre på hva som er akseptabelt klær for skolen. Skoler som krever studenter å bære skoleuniformer er vanligvis ganske fleksibel med hvor du handler for uniformer. Dette betyr at du velge hvor mye du vil bruke, og hvor du vil handle. Du er nødt til å holde seg til retningslinjer farge og ikke glem om gym klær heller.

Etter at du får den informasjonen du trenger, lage en liste over de akseptable skolen farger og eventuelle andre restriksjoner. Lag en liste over hva barnet trenger. Planlegg å ha minst én skjorte for hver dag på skolen i løpet av uken. Ikke glem om en genser eller jakke for å ha på over skjorten. Mange skoler tillater ikke "no" å bli slitt. Vurder også at barnet vil mest sannsynlig få mer ut av kortermet skjorte enn langermet. Dersom barnet er kaldt, kan de alltid ha en jakke over skjorte.

Det neste du må gjøre er å sjekke ut priser. Du trenger ikke engang å forlate komforten av ditt hjem for dette. Gjør noen Internet vindu-shopping. På denne måten kan du få en idé om hvilke butikker eller nettsteder har uniformer som du leter etter. Du kan også se hvilke farger er tilgjengelige.

Neste bør du måle barnet ditt. Kom deg ut et stoff tape måler og måle barnet ditt. Skriv disse målingene ned for fremtidig referanse.

Avhengig av prisklasse og hvor mye klær som du trenger å kjøpe, velge en butikk for å begynne med. Gå til en butikk som Sears hvor barnet kan prøve på uniformer på lager for å sjekke ut passform. Dette er også nyttig for deg, fordi du kan se første hånd kvaliteten av uniformen.

Husk at du ikke alltid må bruke mye for å få god kvalitet. Kjenner barnet ditt og hvor godt klær holder opp for dem. Vurder også barnets alder og hvor raskt de kan vokse ut av uniformen.

Du må kanskje gå til flere butikker før du finner alle de elementene du trenger. Ta notater. Det er veldig lett å bli forvirret, spesielt når du handler med et barn /tenåring som ikke ønsker å være shopping for skolen klær.

Når du vet hva du vil og hvor du finner den, kan du bestille på nettet og denne måten har du flere valg i

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.