*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Gesture Posture

gest og Posture spiller en viktig rolle i å bygge opp en personlighet. Mange ganger En pen kjole gjør folk ser bra ut, men ikke gjør andre føler skjønnheten gjennom deg. Det er måten å gjennomføre en selv rundt som fremhever en personlighet.

Lar for eksempel
ta kvinner iført en branded antrekket med den perfekte makeup og mest klikke tilbehør for å gjøre unna med kle men sitter med skuldrene nede, snakker fintfolk, ler på ingen ting å le. Mens du sitter med henne en kvinner med en smart sydd kjole, sømmelig brukt kosmetikk og elegante smykker å gjøre unna med kjolen. Med hele normal klær hun sitter i en elegant holdning med anstendig gester mens samtaler med folk rundt, en veid smil på puppene biter.

Hvilke kvinner ville du foretrekke å sitte med?

Jeg tror den første vil være interessant å se på, men den andre kvinner vil bli foretrukket å være med.

Grunnen alle løgnene bak måten man bør utføre selv hvor han /hun flytter on.Whether det er en fest eller å snakke med en gutt. Den måten du snakker og trekk utgjør inntrykk på andre. Det absolutt ikke bety at Dressing utgi ingenting på andre, men måten en person beveger seg, snakker og være sammen med andre er like viktig som den måten at personen kjole. Så folk bør være klar over det faktum at begge tingene går hånd i hånd, og bør opprettholdes like.

Trening vei i stil slik at folk kan legge merke til hvem du er og ønsker å være med og som du er.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.