*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Våren 2010 Kvinner & amp; # 039; s Fashion Trends

Våren er den beste årstiden å øke din energi og glede. Om våren, er alt du ønsker å gjøre for å være ute å nyte naturen, forelskelse, gå i solnedgangen med andre halvdel av og nyte livet som det er! Denne våren vil du noe annet; du ønsker å gjøre en endring, og denne gangen, bare for deg. Og det beste stedet å begynne er garderoben din! Mote guruer over hele verden har innført våren motetrender for 2010. Deres forslag inkluderer myke pasteller, romantisk humør, glamorøse antrekk, hær ser, de mest trendy frisyrer og den mest blendende smykker! Spesielt:

1. Hvit Rules dem alle

White var, er og vil være den ultimate trendy farge. Hvit og dens varianter er det beste valget for enten tilfeldig eller formell utseende inkludert kjoler, skjørt, varme shorts og skjorter. Spesielt når det kommer til lys eller silke stoffer, hvite skaper den mest sexy og mest sofistikerte resultat. Denne våren, unngå mørke farger eller kombinasjoner og lage hvit ditt nummer én valg!

2. Myke Pastels

Ta en titt rundt deg; naturen er en dyrebar lerret full av myke farger klare til å inspirere de største motedesignere. På Fashion Color Rapporter våren 2010, har PANTONE annonserte de beste fargene for 2010; turkis, fusion korall, lilla, aurora, rosa champagne, eukalyptus, tørkede urter, tomatpuré og Amparo blå. Nyt deres positive aura og nyte komplimenter av alle rundt deg!

3. Hot Shorts

Hot shorts er det nye must enten du er i ferd med å gå til treningsstudio eller på en nattklubb. Komfortabel, ekstremt feminin og rent sexy, hot pants og gutt shorts vil øke ego og humør!

4. Ripped Jeans

dratt jeans er det nyeste og mest trendy forslag for våren 2010 trykket den første cover av nesten alle moteblad verden over! Passer for alle uten å være tynn til å bære dem, dratt jeans vil få deg til å føle deg ung igjen! Selv om du ikke har råd til å kjøpe nye, kan du enkelt endre dine gamle jeans legge rips og frynser. Du kan også lage et helt nytt par varme denim shorts. Bare husk å alltid la frynsene urørt gir en mer naturlig og profesjonelt utseende.

5. Wild Army Look

Army utseende er utvilsomt et tegn på en frigjort, uredd og selv respektert kvinne. Kombiner krigs malt bukser, skjorter og jakker med metall og kjede avslutninger og friste hver fyr oppmerksomhet!

6. Trendy frisyrer

Hvis du virkelig ønsker å gjøre en forskjell, så du bør nok starte fra hårklipp. Ikke vær redd for å prøve

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.