*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

La & amp; # 039; s Move Into Spring

Til alle som vet hva ekte mote er, gjør deg klar for den nye vårkolleksjonen og blomstre som den nye blomster. Men før du begynner, her er den gylne regel som må følges uten å nøle. Først starte med å formidle alle utdatert klær, selv om du aldri hadde på seg noen av dem. Hvis du gjorde ikke det betyr at de ikke ser noe bra ut på deg, eller du egentlig aldri likt dem. Så angrer ikke, det øyeblikket de er ute av syne vil du har glemt dem.

Den nye mini fra Donna Karen skriker femininitet mens Ralph Lauren bukser og skjorter til guttene vil skulptur kroppen sin som super idrettsutøvere. Borte er den lav, lav, lav hipster, i stedet den høyere og mer raffinert waistline som gir en glattere utseende til kroppen. Med jeans har du et utvalg av straight leg eller boot leg: la flares alene de er definitivt ut denne sesongen

I de siste årene solide farger har vært mote, men ikke lenger, utskrifter er nå inne for både menn og kvinner. Mine favoritter er delikat silke floral med 1930-tallet inspirerte design for jentene. For guttene har Hugo Boss vamped opp striper og sjekker til en all time high. "For dyrt" kan du si. Bare husk noen godt matchet gode stykker tar deg rett gjennom sesongen alltid på utkikk første klasse, mens billigere element vil gi den distinkte økonomi utseende som du egentlig ikke ønsker.

Så, hva venter du på ?

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.