*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Klær som gjør deg ser Thinner

Ser tynn er ikke bare om hvilken størrelse du har på deg, men hva du slitasje. Finne de riktige klærne for din kroppstype kan gjøre en stor forskjell.

Tips # 1 farger kan gjøre en verden av forskjell

Alle vet at svart er en slankende farge og at hvitt gjør at folk ser større, men det finnes måter som farger kan brukes til flatere kroppen din. Du kan legge til farge til garderoben og fortsatt ser tynn. Farger som mørk grå, brun, marineblå, eller mørk grønn og lilla kan brukes som slanke farger, slik at du ikke trenger å leve i svarte klær. I tillegg har de fleste mennesker ikke har helt forholdsmessige organer, og ofte folk er enten eller topptungt nederst tung. Det er der farger kan gjøre en stor forskjell i utseende. Hvis du er nederst tung så kan du bruke mørkere farger på bunnen og lysere farger på toppen, og vice versa for topp tunge personer. Ved iført lysere farger i ditt tynnere område og mørkere farger i tyngre område, er du minimere den tunge delen og fremheve den thiner del, noe som skaper en mer balansert utseende. Så ikke vær redd for å bruke lys pastell farger, kombinert med en mørkere tone.

Tips 2 Pant Cut

Alle bør vite hva slags bukse kutt passer dem best. Folk som er tyngre i baken og hip området bør gå i bukser som har en litt bred etappe, som vil forlenge sine ben og gjøre dem ser tynnere. Personer som er tyngre på toppen skal ikke ha skinny cut bukser, fordi det vil bare gjøre dem ser thiner på bunnen og tyngre på toppen. En litt blusset jean fungerer best for topp tunge folk, fordi flare holder bena fra ser altfor tynn og balanserer ut kroppen din. Mest tunge folk kan også komme unna med seg plissert bukser som de legger bulk, som vil hjelpe deg å se mer forholdsmessig.

Tips # 3 V-hals Topper

V-hals topper er ikke bare for kvinner med den "perfekte" brystet, og faktisk V-hals topper er en av dem som fungerer for alle. For kvinner med større kister, en V-hals topp bryter opp den endeløse utseendet på de bryst som kan skje med høy hals topper. V-hals er også stor for mindre chested kvinner fordi det holder deg fra å se for tomboyish.

Prøv på et par forskjellige antrekk og ser i speilet. Det er ikke vanskelig å se hva som gjør at du ser tynnere og hva som ikke virker. Før du vet ordet av det, vil du være i stand til å oppdage hva som vil se bra ut på deg før du selv prøver det på. De riktige klærne kombinert med en viss sikkerhet er alt du trenger å se ditt beste. Anmelde

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.