*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

5 beste Plus Size Prom kjoler for 2010

Jenter kommer i alle former og størrelser. Ikke mist motet hvis du er et pluss jente på jakt etter det perfekte prom kjole. Det finnes nettsteder som tilbyr de beste pluss størrelsen promenadekonsert kjoler, som vil gjøre deg stjernen i din prom. Disse pluss størrelsen promenadekonsert kjoler vil fremheve dine kurver.

Nettstedet www.cinderellasgowns.com tilbyr Aurora Formals, stil 9020, for $ 178. Dette pluss størrelsen promenadekonsert kjole kommer i svart eller rødt, og er tilgjengelig i størrelsene 14 til 32. Dette knelang prom kjole har beaded skulderstropper, crossover byste design, og en beaded band på imperium waistline.

Sydneys Closet tilbyr Lynna pluss størrelsen promenadekonsert kjole, stil F9140, for $ 289. Denne vakre plus size prom kjolen er tilgjengelig i grønn eller cerise, og kommer i størrelser 14W til 22W. Denne A-line chiffon kjole har en kjæreste halsen, imperium midje, ruched bodice og beaded stropper. Dette pluss størrelsen promenadekonsert kjole er fullt foret, og kommer med en matchende sjal. For mer informasjon gå til www.sydneyscloset.com.

TJ Formell tilbud på Ment å bli lagt merke til pluss størrelsen promenadekonsert kjole, stil SC7016, for $ 238. Denne kjolen er tilgjengelig i svart, kamel, lavendel, eller elfenben, og kommer i størrelser 14 til 38. Det er en ekstra kostnad for størrelsene 28 og oppover. Dette flatterende chiffon pluss størrelsen promenadekonsert kjole har korte flagre ermer, V-hals, og en samlet knyttede imperium bodice med en splittet lag, lange skjørt. For mer informasjon gå til www.tjformal.com.

Nettstedet www.avenue.com tilbyr Gudinnen pluss størrelsen promenadekonsert kjole og sjal for $ 99.99. Denne kjolen kommer i sort, og er tilgjengelig i størrelser 12 til 32. Dette pluss størrelsen promenadekonsert kjole har en fantastisk silhuett, overskudd bodice og en sateng imperium midje og stropper. Den fotside kjolen har en glidelås bak, og er foret.

Nettstedet www.alight.com tilbyr en åpen ermet pluss størrelsen promenadekonsert kjole fra Calito, stil 1800, for $ 224. Denne kjolen er tilgjengelig i vin, rød, kongeblå, periwinkle, elfenben, svart eller lilla, og kommer i størrelser 14 til 34. Denne middelalderstil pluss størrelsen promenadekonsert kjole har åpne, flytende ermer, og en bjelle skjørt med et lite tog . Denne kjolen er slående, og vil fengsle publikum. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.