*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan lage en NO-SEW TUTU

Hvordan lage en no-sy tutu

Du trenger:

Tulle (mesh materiale)

4 yds for barn tutu

8 yds for voksen tutu

en rull med silkebånd (eller elastisk)

Saks

Dette er en veldig enkel og lett prosjekt for Halloween, spille kle opp eller for en dans drakt. Tutus har vært alle raseri i disse dager, og jeg har funnet en måte å gjøre en enkel no sy tutu. Ja, jeg sa det! Ingen sy kreves !!!

Først vil du ta tyll og brett i to i bredden, og da vil du ta tyll og rull den opp på langs. Forestill deg at du rulle en burrito (mmmm burritos!)

Og da vil du skjære i ca 3 tommers segmenter. Når du tar segmentene fra hverandre de vil se ut strimler. Du kan deretter ta bånd og jeg vil foreslå å binde den til et dørhåndtak eller noe. Jeg binder meg mellom 2 stoler slik at den slags ser ut som en klessnor. På den måten har jeg mine hender fri til å knytte tyll strimler på bånd eller elastisk. Jo nærmere du skyver strimler sammen fyldigere vil det bli.

Du kan knyte det på to måter. Den første måten er å gjøre en Cris kors uavgjort og den andre måten er slipknot slips. Jeg foretrekker slipknot fordi det gir tyll mer volum og vil gjøre ditt tutu ser fyldigere. Jeg har funnet noen gode videoer som viser deg hvordan du kan lage denne awesome og morsom håndverket å gjøre med den lille jenta, eller hvis du bare liker Tutus som jeg gjør, gjør dem bare fordi du vil to!

http://www.youtube.com/watch?v=KoNeeNdUQkE

http://www.youtube.com/watch?v=stCOW4ue_Ug

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.