*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Rengjøring Crocs Shoes

kjent for sin fleksibilitet og komfort, fargerike Crocs sko må rengjøres regelmessig for å opprettholde sitt utseende. De lette fleksible materialer som brukes i Crocs frastøter vann, men skoene kan fortsatt lider av skitne såler, skrapemerker og beholdt skitt fra limrester.

Rengjørings Classic Crocs ShoesClean klassiske Crocs med såpe og vann. Fyll en vask med kaldt vann og tilsett noen dråper mildt oppvaskmiddel eller vaskemiddel. Bruk en myk bust skrubbe børste til å fjerne smuss. Gni de beste, sider og bunn av skoene med børsten i en sirkulær bevegelse for å fjerne skitt i sprekker. Skyll skoene i kaldt vann.

Sanitize klassiske Crocs med blekemiddel. Legg kaldt vann til en 5 gallon bøtte med vann. Mål 10 deler vann til 1 del klor. Bland nok av løsningen for å fullt dukke skoene. Tillate Crocs å suge i rensemiddel i minst 10 minutter. Skyll skoene i kaldt vann, deretter håndkle tørt.

Rengjøring Metallic, Napa og Patent Leather Crocs ShoesWash metalliske, Napa og patent lær Crocs med en fuktig klut. Bruk kaldt vann. En myk gummi svamp kan også bruke til å tørke bort smuss. Ikke bruk vaskemidler eller andre såper. Påfør skinn kremer eller spray protectants i en sirkulær bevegelse med en bomulls pensel for å gjenopprette glans og vannavvisende egenskaper.

Rengjøring Suede eller lammeull Crocs ShoesUse en fuktig bomullsklut på semsket eller lammeull Crocs. Tørk de glatte øvre overflater av sko med kaldt vann. En myk stålbørste kan brukes for å fjerne større stykker av smuss fra sålene. Spray lammeull eller semsket områder med vannavvisende impregnering spray.

Rengjøring Crocs sko AccessoriesWash tilbehør på alle Crocs sko med vann. Bruk kaldt vann på en bomullsklut for å fjerne skitt fra elastiske stropper, nagler, knapper og snaps. Bruk en mild rubbing bevegelse, deretter tørk med en myk bomullsklut

Tips:..
Etter vask klassiske Crocs, kan du ta med skoene tilbake til sin opprinnelige glans med Crocsbutter skokrem

Hold alle typer Crocs sko unna varme og sol. Skoene kan krympe eller deformere hvis de er lagret på en solrik veranda eller skylles på et varmt vann syklus i oppvaskmaskinen.

Kilder:
Crocs Company: Hvordan tar jeg vare på mine Crocs http: //company.crocs.com/community/faqs/

Hva en Pair !: Crocs Shoe Carehttp: //www.whatapair.com/CleanCrocsInfo.aspx

Crocs Company: Kort Ordershttp: //company.crocs.com/tag/q4-2005/

###

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.