*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En titt på noen av de skotske Tartans

En titt på noen av de skotske Tartans

Når du tenker på Skottland, de første bildene folk flest vil ha i deres sinn er den ikoniske tartan kilts tradisjonelle i Skottland. De er måter for skotsk, eller de av skotsk avstamning, for å vise stolthet i sin kulturarv, samt å være en fantastisk familie arvestykke

Når du kjøper en kilt, må du være sikker på å ta de riktige målinger -. Den midje, sete og lengde. For menn og gutter, er midjemålet ved å måle magen, ikke den vanlige plassen der du måler for bukser. Kilter er slitt høyere enn bukser, så sørg for at du måler på rett sted!

For setet, løst måle rumpe området på rounder delen. Kilter er slitt løst så måler ikke for hardt. For korrekt lengdemåling, starter fra to inches over hoftebenet til midten av kneet. Det beste er å få noen andre til å gjøre denne delen

For damer og jenter er det fire målinger -. Midjen, mid-hofte, sete og lengde. Midjen er den vanlige plassen kvinner tar for bukser og skjørt, er det mid-hip måling tas fra halvveis mellom rumpeballene og midjen. Den setet tas fra roundest del av baken og lengden på samme måte som menn.

Det er flere forskjellige tartans, inkludert familie (eller klanen) tartans, distrikts tartans, regiment tartans, og universell tartaner samt virksomhet, sjef og konge Tartans og sorg tartaner. De fleste vil velge tartaner som tilhører sin egen distinkte familie eller klaner.

Clan og familie tartaner var mer tydelig ved begynnelsen av det 19. århundre, og hvis du har en skotsk etternavn, vil du mest sannsynlig oppleve at du har din egen familie tartan. På grunn av de moderne døende teknikker, de tradisjonelle jordfarger er lysere enn før, selv om det er spesialist kilt beslutningstakere som kan gjengi de mer subtile toner.

District tartaner predate familien eller klanen tartaner. Distrikter, for eksempel Roxburgh, eller byer som Glasgow, hver hadde sin egen distinkte tartaner. Regimental tartaner er slitt av skotske folk over hele verden. Den mest kjente av disse er Black Watch bæres av den 42. Black Watch Regiment.

Universal tartaner er patters som kan finnes over alt. Eldre design inkluderer Jakt Stewart, Black Watch, Caledonian, og Jacobite. Yngre design er det nasjonale, Brave Hjerte Warrior, Flower of Scotland og Pride of Scotland.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.