*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Essential Sko for Eventuelle women

Kvinner kan ikke leve uten at morderen par sko som du holder på baksiden av skapet for en spesiell anledning. Riktig par hæler kan gjøre eller ødelegge et antrekk, legge farge, den wow-faktor og kanskje litt gnisten til klærne dine.

Selv om mange kvinner finner det upraktisk å kjøre rundt etter barna i fem "Stilett s det er en måte å se motefabelaktig uten stress. Selv Steletto er er røde løperen klar, kan du også koble dem med jeans en topp og en dame vest for å gi den avslappede, men elektrifisere look.

For mer casual utseende med Stilett er ikke gå over toppen, bruker ensfargede hæler uten glitter eller buer, da dette kan se over toppen.

En annen par må ha sko for enhver kvinne er leilighetene. Skoene som aldri svikter. Best for seg når du trenger for å se fabelaktig, men trenger også å gå en lang avstand, leilighetene har blitt favoritten Nå i England som "dolly sko" leilighetene kan bæres på uformelle forretnings fester, når du trenger å bare skli til butikken på hjørnet eller. selv når du bestemmer deg for å gå på shopping.


Alle nå at hvis skoene såret da må de være ute fabelaktig, men par sko som aldri skuffe, og gjøre at du ser ut som en kul hip kvinne er det motsatte. Selv om de holdes borte fra den eldre virksomhet som kvinne, kan de være en stift element i noens garderobe, men ikke gå å låne dine døtre. Hold deg til vanlig svart eller sterke farger, men holde seg borte fra travle mønstre.

Designer sko er alle raseri med tenåringer i dag, selv om du kan bli advart av prisen i denne kontanter krise, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en mid pris par sko.

I dyre sko pleier o skrapemerker og merk enkelt og så kjøpe et par dyrere sko kan være billigere i det lange løp.

Noen kvinner liker å kle seg for komfort og så ønsker komfortable sko. De klassiske Nike joggesko er best egnet for deg, fjærbelastet padding betyr at føttene aldri vil verke, og du vil være i stand til å holde det gående hele dagen. Selv om det ikke stilig for casual eller hverdag der, en eller to ganger er det greit å la føttene ha en pause fra plattformer og har en slentre sko dag.

Pare joggesko med noen jeans, en rutete skjorte og en oversized bag og har en dag for hvile og avslapning ned på kjøpesenteret.

Arbeids sko er vanskelig å definere, hæler er det klare alternativet når du er i et kontor, men hvis du jobber som politi kvinne du ikke ønsker å være jage etter skurkene i dine Monolo blancs. Alltid holde seg til svart

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.