*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Sengetøy av duken så vanlig Likevel så unik!

Visste du, bortsett fra å lage klær og møbler, er linen også brukes til å lage mange andre ting, inkludert papir? Ja faktisk! Papir laget av lin kan være veldig sterk og klar. Dette er grunnen til at mange land, inkludert USA, skrive sin valuta på papir laget av 25% lin og 75% bomull! Betyr dette av interesse for deg å vite mer om denne fine av duken lin stoff!

Hva er Linen?

Linen kommer fra en av de sterkeste anlegget fibers- lin, som er hentet fra stammer av anlegget Linum usitatissimum. Linfibrene er av to varieties- lengre linje fibre og kortere slep fibre. De fine og jevne lang linfibrene er spunnet inn i garn for linstoffer hvorav 70% går til å gjøre klær med ekstraordinære coolness. De brukes også for høy kvalitet tekstilmøbler. Kortere linfibrene gjøre tyngre garn som brukes til kjøkkenhåndklær, seil, telt og lerret. Lavere fiber karakterer brukes som forsterkning og fyllstoff i termo kompositter og harpiks som brukes i automotive interiør underlag, møbler og andre forbrukerprodukter.

Hvorfor Linen er Unique?

'så-kule-å -touch 'linstoff er om to til tre ganger sterkere enn bomull, men det er mykt og glatt når følte mot huden. Det er mange egenskaper av lin stoff som går for å gjøre det unikt.

 • Lin er en veldig god leder av varme grunnen til at det blir så kult.
  < li>

  Det er glatt og myk fritt faktisk vaske den mer, og det vil komme mer mykere.

 • Den har høy naturlig glans ha nyanser av elfenben, ecru , tan, eller Grey- om sin rene hvite så er det tungt bleket lin.

 • Den har en skarp og strukturert preg. Men det kan være alt fra stiv og grov, til myk og glatt.

 • Hvis riktig framstilt, kan lin stoff svært absorbere og raskt miste vann- det kan få opp til 20% fuktighet uten selv føler demper det er derfor det er en av de fineste kjølig sommer stoff

 • Det er veldig slitesterk og sterk at faktisk det er mer sterkere når våt enn når det er tørt.

 • Det er slitesterk og motstandsdyktig mot møll og teppe biller.

 • Det kan lett tas vare på som det motstår smuss og flekker og også ikke har tendens til pilling eller lo. Det kan renses, vaskes i maskin eller dampet uten bekymring.

  Men, som det sies at ingenting kommer med alt godt, sengetøy også har noen funksjoner som krever en liten bekymring . Linen har dårlig elastisitet. Som sådan, rynker det veldig lett og slites bort hvis brettet og strøket på samme sted g

  Page   <<       [1] [2] >>
 • clothing style

  Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.