*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

7 Spring Fashion 2 009 Styles

Våren handler om lyse og livlige farger av flerfarget blomster, gul sol, lys blå himmel, kongeblå hav, kritthvite sandstrender, grønne gress og blader, samt fargerik solnedgang, fugler og varme. Men, av og til, vil det være regn, overskyet og dystert og vindfullt vær. Ikke la de våte dagene få deg ned. Bare lyse opp slike dager med Spring Fashion farger basert på 7 spesielle mote stiler. Hvilke mote stil er du denne våren 2009?

Før jeg beskrive de 7 mote stiler for denne våren, husk at våren handler om lys og levende farger samt å mikse og matche klær og tilbehør i bestemt stil som du er mest komfortabel i, og forholde seg med. Det handler om individualistisk personlighet, og ikke la mote diktere hva slitasje, men heller inspirere deg til å bruke det som er i stil og gjøre den til din egen stil.

Herreklær klær laget for kvinner består av drakter med houndstooth, rutete pledd eller pinstripe design. Men, disse draktene har en 50s inspirasjon og modernisert i 2009. Bare legg et smalt belte, clunky og funky plattform høye hæler, en koffert-inspirerte vesken, og en søt lue. Når det regner pøser det ned. Men ikke for Little Miss Sunshine. Bare slitasje fargerike og lyse plast tresko med funky og fargerike sokker, regnfrakk og paraply. Disse klær og tilbehør alle har grafiske trykk i floral, sommerfugler og sol design, noe som gjør klærne og tilbehøret konkurrere om oppmerksomheten, men moro og funky. Det vil lyse opp ethvert overskyet og dyster dag samt noen dyster og deprimert person som du kan støte på denne våren. The Beach Bum er avslappet og uformell i denim og grafiske t-skjorter. Legg en menn stråhatt med en fargerik og flerfarget bånd samt fargerike flip-flops. Og ser ut som en strand boms klar til fest denne Spring Break. The Gypsy bærer fargerike blomster sundresses med en lang cardigan og smalt belte. Hår, enten stylet i en updo eller ned, er prydet med sommerfugler og blomster hår tilbehør. Lace-up sko, enten høye hæler eller flate, ser romantisk, feminin og pen med dette utseende. The Girl Next Door ser alltid enkel og feminin, men søt og søt. En fargerik skjorte-kjole med matchende belte og solhatt ser flott ut med fargerike Mary-Jane plast sko. Håret er foretrukket å være lang og flyter. The Rocker-inspirert utseende består av iført en t-skjorte, rutete skjorte, stripete shorts eller bukser, sokker av et annet mønster, og fargerike joggesko av et annet mønster. Dette Hodge-Podge utseende har a Street Chic appell som er sto

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.