*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan velge riktig Wig

Grunnen iført en parykk er avhengig av enkeltpersoner. Noen slitasje parykk som et fashion statement, noe slitasje parykk bare for moro skyld, og noen slitasje parykk for å dekke tynt hår eller skallet områder. Uansett hva årsaken er, noen skal lære å velge riktig parykk, slik at det er en verdt å kjøpe.

Det første
å vurdere er hvor ofte du ønsker å bruke parykk. Hvis det er for en daglig bruk, må du kanskje bruke litt mer. Generelt, jo høyere pris jo bedre er kvaliteten av parykk og lengre levetid spenn. Hvis du bare vil bruke parykk for en gang i blant anledning, plukke de rimeligere. Parykk for en daglig bruk bør være lys, fin og har luftsirkulasjon gjennom parykk og hodebunnen. Derfor er det parykk egnet til å være bære for en lang tid i en dag.

Den andre tingen
å vurdere er hvordan du skal style parykken. Hvis du ønsker å farge, curl eller perm parykk, så bør du gå for et menneskehår parykk. Selv om det er dyrere så syntetisk parykk, men du vil bli fornøyd med muligheten til å endre stil når som helst.

Den tredje tingen
å vurdere er hva slags parykk passer deg best. Er det full parykk eller 3/4 parykk eller clip-on parykk? Hvis du ønsker å prøve en parykk som er forskjellig fra din egen hårfarge, så kan du plukke full parykk. Det vil dekke deg hodet helt. Hvis du har hårfarge som nesten akkurat som parykken farge, enn 3/4 parykk kan være det beste alternativet for deg. Du har fortsatt den opprinnelige håret synlig, men som de blander sammen det ser veldig naturlig. Et annet alternativ for de som har samme farge som parykk er clip-on parykk. Du kan gre håret til ryggen, bandt den og deretter sette på clip-on parykk.

Den fjerde tingen
å vurdere er hvilken stil parykk passer formen på ansiktet ditt. Hvis du har et rundt formet ansikt, en lineær og langt hår stil passer deg best. Hvis du har en diamantformet ansikt, en kort chin-lengde stil passer deg best. Hvis du har en avlang ansikt, en myk curl rundt halsen eller en lang front hår som sveiper du møter passer deg best. Hvis du har et ovalt ansikt, kan enhver stil, lagvis tekstur passe inn i deg. Hvis du har et firkantet ansikt, en krøllete tekstur eller en rett stil passer deg best.

Det er viktig at du inkluderer tipsene ovenfor i beslutningsprosesser før du kjøper din parykk.

Shop rundt og gjøre det veldig klok kjøpet. Besøk http://revlon-wigs.blogspot.com å se en samling av Revlon parykker, tips for å

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.