*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

The Black Keys T-shirt

Dette er en badass tilpasset Black Keys t-skjorte som vi designet på www.fanelaki.com.

Vi er to veldig gale gutta og vår design stein! :) Vi har forsøkt å gi en 70-tallet psykedelisk vintage look til denne tee, som spretter ut bandets unike bluesy sound.

Den sorte tastene t-shirt logo i lilla farge er tatt rett ut av Patricks basstromme og sjablongen utseende alike guitar hero er fra et bilde av Dan i en konsert på Tivoli. Flott kombinasjon av farger og design !!!

Vi var på utkikk etter noe sånt for lenge. Vi kunne ikke finne noe, så vi laget en, og vi trodde det ville være en god idé å dele den med deg!


Du kan besøke vår hjemmeside og sjekk ut våre tee design! Når vi utformer vår t-skjorte vi sette vår egen vri på design. Vi liker å gjøre vår t-skjorte skille seg ut og ha en betydning for deg at du bruker det. Vi mener folk bør ta ut deres følelse og gni dem i alle andres ansikt!

"Yeah Dude Jeg liker The Black Keys, de freaking ROCK"

Det er veien å gå! Ikke bli kjedelig, være kreativ og vise det til verden. Besøk vår side, vi deler samme lidenskap. Snakk med oss ​​via vår e-post, og la oss hjelpe deg å uttrykke deg selv. Uttrykk deg selv!

Ja, og forresten. Husk vi sa at vi er virkelig gal? Vel vi er siden vi sende alt, overalt GRATIS. Damn vi er raus! :)

Ser deg på den andre siden!

Ha det, vise det, nyt det! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.