*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

The History of Womens Fashion: En titt på 100 Years of Hva var i Style

Hvis du har sett på en Cosmopolitan Magazine eller har sett berømte filmstjerner sprade rundt i den nyeste stiler, vil du vite at kvinners mote har endret seg mye i løpet av de siste 100 årene. Enten det er et helt nytt utseende eller besøke gammeldagse favoritter, har kvinners mote laget en brutal effekt rundt om i verden. Designere og moteeksperter har laget og kritisert den gode, den onde og den Gud forferdelig at prydet slike stjerner som Madonna, Jackie Kennedy Onassis, og selv førstedame Michelle Obama. Her er noen av stilene som har begynt, endret, utviklet seg, og eller har gjort et stort comeback i løpet av de siste 100 årene

1900 through1920 s.

Fasjonable kvinner i løpet av første tiåret av det 20. århundre trengte morgen kjoler, ettermiddag kjoler, enkle kjoler som ikke passer i en bestemt anledning, og kvelden kjoler. Dette skyldes sosiale sammenkomster der kvinner trengs forskjellige kjoler å passe hver anledning. Det andre tiåret av 1900-tallet brakte rike og eksotiske mønstre og stoffer, skjørt linjer begynte å skumme godt over ankelen. Dette hadde forberedt de mest fasjonable kvinner for de radikale endringene som var i ferd med å skje i løpet av de brølende tjueårene.

Kjent som begynnelsen av moderne mote, 1920 frigjorte kvinner fra sammentrekkende mote som for eksempel kortere plisserte skjørt, samler, og til og med åpninger for å gi kvinner en bevegelse som til slutt avgjort motetrender i fremtiden. Dette fører til slike trender som flapper kjoler, low cut necklines og undertøy ble mer ettertraktet enn deres korsett, under ankel stil skjørt, og de konservative kjoler som var slitt i århundrer før.

1930 gjennom 1950 :

Den store depresjonen på slutten av 1920-tallet i løpet av 1930-tallet påvirket kvinners mote på den tiden. Thrift var raseri og flere kvinner tok sine gamle klær og gjøre dem om til nye. Jo mer sofistikert Garbo utseende var i med en mer flytende hemline på hofter og naturlige hemlines var i stil. Nylonstrømper ble en ny trend på slutten av 30-tallet rett etter den tiden de ble laget.

19040 s hadde to separate stiler som kvinner hadde på seg. Dette ser involverte polstret skuldre og knelange skjørt. Sportswear hadde blitt mer populær da og ga kvinner en følelse av mangfold i garderoben. Klær ble gjort enklere og kvinner begynte på seg flere bukser på grunn av andre verdenskrig. På slutten av 40 's Christian Dior hadde pioner i New Look som besto av en kløp midje, l

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.