*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

THE SKIRT

Hvis du graver de feminine aspekter av mote, sjansene er du elsker iført skjørt. Skjørt er en av de mest allsidige klær stykker noensinne er laget. Mens tradisjonelle skjørt ble gjort så lenge de nesten dratt i bakken, dagens skjørt kommer i et bredt utvalg det er stiler som flatere enhver kroppstype. Mens noen typer kroppen ser bedre ut i konkrete skjørt stiler, er det et par skjørt tips kvinner i alle kroppstype kan bruke når du skal finne den mest flatterende skjørt for them.While fokus på å finne gode bukser er mer på kutt, finne en flatterende skjørt ritt sterkt på lengden.

De fleste designere er enig hvis du er over 35 år, mini skjørt er bare ikke fashionably passer lenger. Mens det er en overflod av vakre kvinner over den alderen, er saken ikke fokusert bare på hva som ser bra, men også hva som er passende alder. Du kan se flott ut i en kort micro mini, men er det virkelig passer for din alder? Tenk på det! Ting å holde seg unna hvis du ønsker bena for å se flott ut i skjørt er folder, volanger og lav midje varianter. Folder og volanger vil bare gjøre deg virke jentete, i stedet for klassisk eller moderne.

Mens en lav midje kan jobbe med bukser, kan det være vanskelig å trekke av en lav midje skjørt fordi de lett kan gjøre deg se ut som om du har en flat bakside og ingen midje, som er aldri en god ting. En gigantisk feil full størrelse eller hvilken som helst størrelse kvinne kan lett gjøre er å velge skjørt av upassende kutt. Snittet av et skjørt er ikke fullt så viktig som snittet i buksene, men det bør likevel gis oppmerksomhet. En av de beste kuttene i skjørt er det et nett.

Mote eksperter er enige om en a-line skjørt kan bidra til å definere midjen området, bidra til å skjule magen, hofter og lår området og gi en samlet balanse til ulike kroppsformer. Hold deg unna sarong stil skjørt, med mindre du treffer stranden der sarong skjørt kan være ganske tiltalende. Men i hverdagen, kan de forårsake lite flatterende effekt på magen området, og med mindre du ønsker å trekke oppmerksomhet til magen de bør unngås! Når vi leter etter skjørt, være klar over de materialer og teksturer av skjørtene. Ikke velg skjørt som klamrer seg til kroppen din.

Uansett hvilken størrelse eller form de er, vil du ikke få et flatterende utseende hvis de klem hver kurve og peke ut hver ufullkommenhet! Pass på at du er iført et skjørt størrelse som gir deg frihet til å sitte eller stå uten stoffet bunching opp og bli stramt. Finne riktig størrelse i et skjørt er mer om

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.