*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Nye sko, Tips for å bryte dem inn og gjør dem komfortable

Vi elsker nye sko, men noen ganger er de skoene ikke elsker oss tilbake, noe som gir oss høyt priset foten smerte i stedet. Du kan bryte i de nye skoene og gjøre dem komfortable med disse tipsene.

egenskaper på en sko betyr at det skal begynne behagelig og få mer komfortabel jo mer du bruker dem. Vi feilaktig kjøpe nye sko som vondt føttene våre fra det øyeblikket vi prøve dem på, men kjøper dem likevel, tenker at når vi bære dem en stund og bryte dem, vil alt føles bra. Feil. Hvis et par nye sko begynne å skade føttene, sjansen er at de vil fortsette å skade hver gang du bruker dem.

Når du kjøper nye sko, starte når du ikke vil være seg dem på en dag vandre mye. Vandre hele dagen på blistered føttene fordi dine nye sko gnidd blemmer på føttene i den første timen av seg dem er ikke noe gøy, for å si det mildt.

Hvis din nye sko har et problemområde på innsiden, som en grov spot forårsaket av en sko søm eller sko kanten, der området par triks du kan gjøre for å gjøre disse områdene mer behagelig. Du kan bruke en vanlig Emery bord å file ned eventuelle grove kanter eller sømmer inne i nye sko, eller du kan gni et hvitt lys mot de tøffe. Den voks fra stearinlys vil myke de skarpe kantene og gjøre de nye skoene mer behagelig å ha på.

Det er noen sko verksteder som spesialiserer seg på sko modifikasjon og kan endre eller strekke på nye sko til mer behagelig passform din føtter. Personer med foten vekster eller andre foten strukturelle problemer kan ha sko re-laget til deres spesifikke foten behov. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.