*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

10 Må-haves for å overleve i denne økonomien uten å bruke Frivolously.

Økonomien er i en lavkonjunktur, og mange mennesker trenger å spare pengene sine samt redusere sine utgifter for å overleve og være i stand til å leve. Mange velger å gå Grønn for å leve sine enkle liv, mens andre foretrekker å ikke bruke med mindre det er nødvendig og viktig. Mange selskaper tilbyr salg, rabatter, kuponger og andre incentiver for å bidra til å redusere mennesker inntekt overleve.

Folk trenger ikke å overdrevet bruke. De kan gjøre hva de vil på egen hånd. Mange mennesker kommer til gjør-det-selv-rute for å spare penger i det lange løp som de håper Barack Obama vil rydde ting opp og gjøre det bedre i fremtiden, slik at de kan slå stort på og nyte livet igjen. Anmeldelser

Det er ti nødvendigheter som alle hjem må ha. Noen kan kjøpes på salg, i bruktbutikker, eller med rabatter. Men de fleste av disse tingene, har du sannsynligvis eier i ditt hjem uansett.

1. joggesko - de kan være slitt med casual klær eller med en dress. De er praktiske og alle formål sko som alle eier.

2. stasjonsvogn - denne bilen er svært praktisk og økonomisk for alle, men det er mest brukt av familier. Det kan bære mange ting, så vel som kjæledyr og barn. Det er stor for å gå på turer eller bare for daglig bruk.

3. Aviator solbriller - disse solbrillene ta en titt på eventyr. Folk som bruker dem har en tendens til å krever eventyr eller faktisk bor en eventyrlysten livsstil. Med disse solbriller, er du spare penger i stil.

4. symaskin - lære å endre dine egne klær. Du kan gjøre det selv og spare penger i prosessen. Og hvis du er virkelig flink til å sy, kan du modernisere gamle klær til nye moter uten å gå shopping.

5. kompressor - dette er stort sett bra for studioer. Men alle kan nyte det, også. Den registrerer lyder godt, uansett hvor lav eller høy.

6. sjekket tweed bukser - disse buksene er veldig praktisk, og de er alle formål for en casual look og dressy utseende. De kan også brukes for arbeid og se profesjonell.

7. aluminium passer tilfelle - det ser moderne utseende og romalderen, og har massevis av ting. praktisk for arbeid, skole, reiser, eller bare lagre dine favoritt ting i den.

8. sykkel - Når du ikke går eller kjører i joggesko til ditt ønskede steder, hvorfor ikke sykle der, spesielt hvis det er på en lengre avstand og været er fint. Go Green og ri på sykkel. Det er også god trening.

9. gitar - mange mennesker i dag er å redusere sine underholdning og frit

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.