*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

The Perfect Badetøy For Plus Sized Women

Some av de mest motebevisste kvinner har kommet under granskning av mote politiet for seg en ikke-så-komplimenter badetøy. Shopping for den perfekte badetøy er ikke rocket science. Alt du trenger er en liten forståelse av rett type badetøy som smigrer din kroppstype. For noen år siden, topp tunge kvinner, ville viker unna iført badedrakter, så det var ikke for mange valg for kvinner med store bryster. De måtte være i rette med dårlig montering og fargeløs badetøy.

Men dvs en historie fra fortiden! Badetøy industrien har nå utviklet seg til å inkludere, glamorøse muligheter for kvinner i alle størrelser og fasonger. Selv om det er ingen mangel på alternativer for pluss sized kvinner, kan det bli litt vanskelig også. Husk å holde et par ting i tankene før du setter ut for å handle for den perfekte badetøy. Stoffet er meget viktig. Du kan enten velge mellom spandex, dvs designet for å gjøre deg se slank og tynn eller velge en badedrakt dvs drapert over midjen, og dermed skjule magen bule. Mønsteret for, er viktig.

Velg et mønster som ville skape en illusjon av en liten midje, for eksempel criss- kryss design patterns er flott å gjøre deg vises tynn. Ved valg av halsen, velge en som trekker oppmerksomheten til den øvre del av kroppen. Dyp V-kutt og halter halsen er et meget godt valg. To tone passer også bidra til å gjøre midjen ser liten. Mørke farger spesielt svart klarer å gjøre kroppen ser tynn. Pluss sized kvinner trenger å kjøpe badetøy som støtter bysten, magen og den bakre enden av kroppen. Kvinner med store bryster bør kjøpe badedrakter som gir tilstrekkelig cup støtte.

Sitt beste for å styre klar av bikinier og lav- stige bunner. Uavhengig av størrelse, bør kvinner unngå shopping for badedrakter under menstruasjonssyklus eller etter å ha spist et måltid. Når det kommer til valg, pluss sized kvinner kan velge mellom tankinis, gikk langs badetøy, Blouson topper og ett stykke badetøy. Utvalget kan være alt fra $ 30 til $ 300 for en god kvalitet pluss størrelse badetøy. Husk å unngå, dvs badetøy for stramt. Det bør være komfortabel nok til å tillate deg å ha det gøy, men kompliment din figur.

Hvis du Arent for komfortabel, utsette deg selv, kan du prøve å utstyre med fargerike saronger og diskett sunhats som avlede oppmerksomheten fra kroppen. Så hva hvis du er pluss størrelse! Med litt smart shopping kan du likevel klarer å gjøre hoder slår. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.