*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Juicy Couture Strøm Nå Stoff Og Shopping Bag med volanger

The Juicy Couture Våren er fargerik og elegant, perfekt for jenter som elsker vesker de som liker å endre håndvesker ofte, de elsker den lyse farger og glam, for å gjenopplive vår utseende og forbedre huden garvet i sommer vil snart å være! Posen som vi ser i dag kalles Juicy Stoff Nå Power er vakker, fargerik og tilgjengelig i forskjellige farger som oransje, grå, blå og fuchsia, kan du bære som posen for å dra på shopping eller til sjøen, er så allsidig finner du plassere uten noen problemer i livet! Nå Juicy Strøm Tote er en del av den nye kolleksjonen våren sommeren 2010 Juicy Couture er laget av stoff typen jeans med trykk på forsiden, selvsagt selvgratulasjons i stil Juicy Couture.

På forsiden har vi ordet "Juicy Now" og en stilfull innredning i hele mørk sølv metall stendere. The Juicy Couture vesken har håndtak dobbel møbeltrekk stoff, med glidelås, interiør stoff fôr og en lomme vegg som har to lommer foran rommet. I ryggen har vi en annen lomme på veggen. Prisen er perfekt for oss mote ofre pengelens, fordi dette bag koster bare € 67,50! Juicy Couture er en designer som jeg elsker.

Juicy Couture vesker er alltid originale og søte, spille stilen til oss jenter i alle aspekter av vår karakter, vil hver av oss finne den perfekte vesken forslag til Juicy Couture! I dag vil jeg presentere deg med en handlepose laget av svamp valances, en blanding av bomull og polyester, tilgjengelig i flere moteriktige farger, alt perfekt tilpasset sommer mote.

Denne vesken er søt, og prisen er ikke engang høy! Gen Y Ruffle Stoff Juicy Couture er en handlepose fra kjevene forslaget i vår /sommerkolleksjon 2010 er et veldig fint stoff som kordfløyel eller svamp, er en blanding av bomull og polyester merker denne vesken veldig myk og luftig. Den handler Juicy Couture vesken er store og romslige, har skrevet valances med maxi velge Juicy! Posen er tilgjengelig i hvitt, svart, rosa og oransje med kontrast bokstaver. Vi har innstikk i skinn og lerret håndterer lenge i samme farge som er skrevet, for eksempel i den hvite posen håndtakene er rosa.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.