*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Funksjonell Mulberry Jody Shoulder Bag har to sett med håndtak

Mulberry har gitt ut våren /sommeren 2010 veske samling på Soho House i denne hyggelige høst. Gjestene gikk inn i en fantasi om godteri epler, karusellen hester og vegger trykt med årstidene signatur Crazy Horse print. Sine berømte Mulberry håndvesker er selvfølgelig rampelyset av showet. Den ikoniske Bayswater bag ble redesignet i sukkerholdige farger, og punk-inspirerte neonrosa haircalf gepard. Blåbær struts Hayden skulderveske og pepperkaker fringed nappaskinn Daria Satchel var stjerner i den søte jentete samlingen.

Signaturen morbærtreet logo plate i antikk messing hardware legger klasse og glam på Mulberry elementer her og der. Den nye Mulberry veske linje har en nøytral palett inkludert kremet, blush, beige og levende bilder av rosa. En leken rosa /svart dyr print er lunefull, men stilig. Denne gangen Mulberry lansert fem nye stiler og Alexa, Hayden og Beatrice er de tre outs. Alexa er en vridd ta på Bayswater klassisk og kan være funksjonelt slitt av håndholdt, cross-body eller slengt på skulderen.

Hayden har flere stiler fra skulderveske, tote til messenger og i sort, pepperkaker og peon rosa fremhevet med messing metall. Beatrice er tilgjengelig i varianter, inkludert slouchy, belte vesker og store uteliggere og kofferter med kontrast skinn interiør og tung søm. I dag, vil vi vurdere den klassiske Mulberry Jody skulderveske slippes i løpet av våren 2008. Det er en strukturert skinnpose med en enkel, men likevel elegant appell. Med en postmans lås, sidelommer og avtakbar skulderrem, kan dette elegante sorte vesken bæres som enten en tote eller en skulderveske.

Du kan feste håndtakene på forsiden med chunky lås og slå den inn i en skulderveske med avtakbar stropp som er også lengdejusterbare til komfortabelt kvele skulderen din. Fullt foret med grafisk stoff, interiøret har en glidelåslomme og en indre mobillomme. Hvis dette skulderveske fungerer for deg, jeg vedder på at du også vil like Jenah stoff ha lignende diskré chic. Det er laget av offwhite ruglete skinn og pyntet med semsket skinn og metallisk skinn. Fargen er en varm tone, så det er allsidig i fire sesonger.

Den har en gigantisk lomme i semsket skinn på forsiden og maskinvaren nedleggelsen legger perfekt touch. De metalliske stropper og spenner side er justerbar for å gjøre et større volum. Vanligvis har Mulberry vesker diskré elegante stiler, store størrelser og alle funksjoner. De er flotte for arbeid, skole, lek og reise. Kjøp gjennom stylishpick og Eurohandbag.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.