*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> hair

Hvordan å krølle håret med Straighteners

Det første skrittet for å oppnå noen stor frisyre, krøllete eller rett, er å sikre at håret ditt er rent og tørt. Prøv og blowdry håret rett til å opprette en slank og krusfritt leder av krøller som vil gjøre deg misunnelse av alle vennene dine.

For store bouncy krøller, må du ta deler av håret omtrent en tomme i bredden. Start nederst lag av hår og slips resten av håret opp med et klipp. Du kan gradvis la det ned del for del når du begynner curling. Hold deg håret nær spissen enden og rull tråd over bunnplate av dine GHDs. Lukk plater av GHDs sammen og forsiktig trekke dem gjennom håret ditt mot tips, rotere GHDs bort fra hodet ditt som du gjør det. Jo nærmere hodet ditt du starter curl, jo mer volum du vil oppnå. Så for en naturlig look, starte curling et par inches bort fra hodebunnen. For en Hollywood høyt volum leder av krøller, hold GHD så nær hodet som du kan, men vær forsiktig så du ikke brenner deg som varmeplatene vil være varm!

Men hvis du leter etter sassy lokker i stedet for store bouncy krøller, så fortviler ikke! Du er GHDs er fortsatt det perfekte verktøyet for jobben! For en ringlet krøller bare begynne som før og ta en tomme delen av håret. Klemme den i mellom dine GHDs ved roten av håret med GHDs holdes horisontalt til hodet. Rotere GHDs 180 grader med håret på plass (flytte dem i en halvsirkel bevegelse mot hodet) og deretter forsiktig trekke GHDs ned lengden på hair.For løse strand look lokker, trekke GHDs nedover håret ganske raskt og for strammere lokker, ta deg tid trekke GHDs ned lengden på håret ditt.

Uansett hvilken metode du bruker, noen deler av håret kan være litt vanskelig å krølle. Hvis du sliter med en bestemt hårstrå, flytte til et annet område, og la den avkjøles helt før du kommer tilbake til det og prøver igjen.

Når du er ferdig, kan du legge litt hårspray for å sikre krøllene holder seg på plass og håret ditt ser elegant og glamorøs. Hvis du ønsker å omorganisere krøller, bruk fingrene til Combe dem i posisjon som en børste eller kam vil trekke krøllene ut.

Og hva vet du det? Nå er du klar til å treffe byen med et hode av krøller som noen kjendis ville være glad for å sport på den røde løperen! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.