*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> skin care

A Wrinkle in Time & amp; ndash; Kjenne huden din

Det kan være generelt hyggelig å dukke opp på en baby feilfri hud. Du kan finne ingen linjer, ingen tegn på at en kvise har faktisk vært der og faktisk er det beste. Du hadde gått den veien, men som du alder, kan du ikke hjelpe, men plass til en rynke i tid til du ikke lenger vet hvor babyen din hudfarge har gått til. For å vite om årsakene til rynker, bør du aller først vite om den normale porene og huden lag. Her er lagene som utgjør en menneskelig hud. 1. Epidermis Dette kan være det ytterste laget av ens hudfarge.

Dette beskytter de indre lagene til hva miljøet kan muligens bringe om dem. Denne tilsynelatende tøffe ytre epidermis er forårsaket av bevegelse av keratinocytter, cellene på epidermis, fra dens nederste del på toppen. Som et resultat, blir en stor dose av keratin laget. Men når disse cellene når best, de faktisk flasse av. Så skal du se skjellformer skins, betyr det at noe gikk galt i denne praksisen. 2. Dermis Dette er hudens andre lag. Denne inneholder dens strukturelle elementer, er at bindevevet. Du vil finne virkelig mange typer bindevev. Hvert slag fungerer for forskjellige funksjoner.

Noen eksempler er kollagen. Dette gir huden styrke. Glykosaminoglykaner er de proteinene som gir turgor til huden. Elastin fibrene skaper elastisiteten av en hud. Mellom dermis og epidermis er dermal-epidermal veikryss. Det er en betydelig funksjon som det sikkerhetsanordninger og danne finger anslag som er kjent som Rete rygger. Disse vil øke området fra overhuden som kan bli utsatt mot blodårer og trenger næringsstoffer. Blodårene fra dermis gi ut slike næringsstoffer for epidermis gjennom Rete rygger. 3. underhud Dette ville være hudens bunnlaget. Og også underhud inneholder fettcellene.

Du vet hva disse cellene er for? De leverer isolasjon til kroppen din, og de også gjøre huden full og lubben. Presentere rynker Hvordan rynker danne og utvikle seg som folk alder gjøre? Som et resultat av tid, vil de epidermale celler blir tynnere. Som et resultat, vil du også vises tynnere. Den epidermale celler vil også være mye mindre klebrige. Dette indikerer at du vil finne mange flere sjanser for fuktighet på huden din til å bli utgitt enn vedlikeholdt, noe som fører til tørrhet. Nedgangen inne epidermal cellene er faktisk 10 prosent per tiår.

Og som menn og kvinner alder, dele de tregere. Av denne grunn kan overhuden ikke håndtere opp raskt, siden det brukes til å reparere seg selv. Innenfor dermal laget er mindre kollagen blir produsert. De elastin fiber

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.