*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> internet

Tjene penger Online From The Uae

I mange år nå, har jeg visst at folk kan tjene penger ved å gjøre undersøkelser på nettet. Jeg har søkt på internett for måneder for legit, betaler undersøkelsen områder, men de fleste av de jeg har registrert seg med er kun for USA eller kanadiske innbyggere.

Heldigvis snublet jeg over arabiske Eye som er en undersøkelse området opprettet hovedsakelig for arabere og beboere i Midtøsten land.

Gjennom arabiske Eye, kan du få tilgang til undersøkelser og diskusjoner om produkter og tjenester som tilbys i Midtøsten og Nord-Afrika-regionen. Til gjengjeld, de gir deg poeng som du kan løse inn gjennom "CashU, 'pluss at du får sjansen til å vinne spennende gaver og pengepremier.

Det er vanligvis 5 til 6 undersøkelser hver uke, og du kan få poeng ved fullføre dem. Poeng belønnet for hver undersøkelse varierer fra 20 til 50 poeng hver, avhengig av hvor lenge en bestemt undersøkelse er. Poeng er kun løses inn når du treffer 250 mark.

Generelt tror jeg arabiske Eye er et flott medium for selvutfoldelse. Ikke bare kan du delta i undersøkelser, du kan også lage diskusjoner og meningsmålinger om daglige problemer. Bare husk å være høflig og unngå ord som kan støte noen religiøse syn. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.