*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Bbc Broad Band Speed ​​Test

De faktorer som påvirker bredbånd hastighet er

 Speed ​​plan av registrert tilkobling (Package).

 Jo mer avstanden telefonsentralen er lavere er hastigheten (Location). Folk i de avsidesliggende områder og landsbyer har normalt lav hastighet bredbånd.

 Konfigurasjon av datamaskinen som brukes.

 Antall personer som er pålogget i omgivelsene.

 Været - normalt i de tåkete og regntider hastigheten ville være lav

Så BBC nyhetskanal hjemmeside står overfor alvorlige problemer med serveren trafikk og hastigheten varierer i løpet av en dag. .

BBC bredbånd test
er som følger. Det er et lite ikon som heter som "starte testen". Så en som ønsker å sjekke hastigheten på BBC bredbånd test
kan bidra sterkt og klikk på ikonet navngitt som "starte testen". Med i minutter kan man finne resultatet. Tilkoblingen til nettstedet bbc.co.uk arbeider ved x hastighet vil bli vist i boks.

Noen kommentarer vises også som om hvor mange minutter som kreves laste ned en sang på 4 minutter eller tiden det tar å laste ned et TV-program som går for halv time.Det finnes også andre testen kåret som "10MB quick time fil'. Pr denne testen en 10MB ned og tiden det tar å laste ned filen er testet. Denne testen er utført ved å starte en stoppeklokke i begynnelsen av nedlastingen og stoppe stoppeklokken når nedlastingen er fullført. Deretter åpner den nedlastede filen. Det vil være en video av Rory Cellan Jones der han beskriver metoden for testing av bredbånds speed.Thus BBC bredbånd test
er virkelig fantastisk og en indikasjon på hastigheten genereres under nedlastingen av et nettsted. Dette er ikke et bevis for hastigheten av den forbindelsen som brukes. Du kan også dele resultatene oppnådd fra speed test ved å legge inn din kommentar på kommentarboksen gitt med hensyn til plassering og hastigheten på bredbåndstilkobling. Du kan også se andre kommentar på speed test og kan plotte et mønster av hastigheten over et bestemt sted i Storbritannia.

Takket være den teknologien som gjør det mulig for oss å sjekke hastigheten over plasseringen og bidrar til å planlegge på en innovativ og bedre måter.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.