*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Bygge et nettsted uten de vanlige fallgruvene

I dag, alle ønsker en nettside for seg selv. Fra studenter til multinasjonale organisasjoner, fra veikant leverandør til milliardærer og forretningsmenn. De ønsker alle et område, for å selge et produkt, for å dele noen sladder, for å få noen råd fra andre, for å eksponere sine talenter i musikk, kunst og litteratur, de alle trenger et nettsted, uansett grunn, og de bare ønsker å uttrykke seg selv.

Nettstedet bygningen er ikke en vanskelig prosess. Det kan være enkelt eller komplisert etter arten av nettstedet du gjør, kan det gjøres enkelt om det bare er en personlig side som du ønsker. Du kan enkelt lage din nettside selv eller kan spørre noen fagfolk til å gjøre jobben, forutsatt at du betaler dem.
Den viktigste funksjonene i en god nettside er som følger

 1. Det skal se attraktive og likevel brukervennlig .
 2. De besøkende skal finne det de søker etter på din side.

  Uansett hva slags innhold nettstedet ditt inneholder, vil du det å se bra ut, ikke sant ??

  Like viktig, du vil at nettstedet skal ha massevis av besøkende som skal finne innholdet lett å lese og følge. Du kan enkelt oppnå disse målene ved å eliminere noen vanlige web-motiv fallgruvene ved å følge disse trinnene.

  Bruk en ren bakgrunn som ikke vil forstyrre din text.dont bruke komplekse bakgrunner som mønstre og tekstur. Ren bakgrunn er alltid den beste. Bruk kontrasterende farger for bakgrunn, tekst og lenker. Jo høyere kontrast, desto bedre lesbarhet. Brown tekst på rød bakgrunn er en stor feil.

  Bruk fet og kursiv sparsomt. Fet og kursiv effekter faktisk gjør teksten vanskeligere å lese. Bruk fet og kursiv for å fremheve en idé. Sørg for at du justere brødtekst riktig. Sentrert brødtekst kan være vanskelig å lese. Det er bedre å justere marginer enn teksten. Bruk sentrert tekst for topp- og bunntekst, og viktige overskrifter bare. Hold kroppen teksten i standardstørrelse. Se nøye på siden din. Er det noe på det som ikke er nødvendig? Hvis ja, bli kvitt det. Ikke legg ut datoen på siden, hvis du ikke oppdatere siden jevnlig. Tenk deg som ønsker en person "Merry Christmas" når det er hans bursdag.

  Aldri sette hjemmeadressen din eller hjemme telefonnumre uten å konsultere en web-guide. Alltid tenke før du skriver i disse kredittkortnumre, fordi mischiefs er rundt hjørnet.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.