*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web development

Lær å tjene penger fra bloggen din

Tenk om å bli med i Google Adsense. Adsense er agentannonsering program som tilbys av Google. Når du registrerer deg og plassere koden på nettstedet ditt, vil annonse bokser vises på nettstedet ditt som er relevante for meta tag søkeord. Du får betalt for hvor mange ganger disse annonsene er så, og betalt enda mer hvis noen klikker på annonsene.

vurdere å søke om en pay-to-blogg program. Det er mange steder, som payperpost.com som betaler bloggere til å skrive om spesifikke produkter på sine områder. Mens noen bloggere ikke liker dette konseptet, har mange funnet ut at det kan fungere sømløst inn i rammen av bloggen, og er en fin måte å gjøre opp til $ 100 per post. Ikke verst! Du ønsker bare å være forsiktig med å overbelaste nettstedet med disse type innlegg, som leserne vil raskt se gjennom dem og slutte å lese alle sammen, senke trafikken og senke inntektene.

Se inn tekstannonser. Vurdere å plassere i tekst annonser på bloggen din. I motsetning Adsense annonser eller andre bannerannonser, i tekst vises annonser som hypertekst faser i kroppen av blogginnlegg. Disse annonsene er gode fordi de er diskret og lett å klikke på. Kontera tilbyr en flott tekst-ad-programmet.

Gjør det til en vane å bli en affiliate program. Amazon.com, e-junkie, og andre detaljhandel nettsiden tilbyr affiliate programmer som lar deg plassere bannerannonser eller selge andre nett elementer av bloggen din.

En ting å nøye vurdere før du starter noen av de ovennevnte banene er innvirkning det vil ha på dine lesere. Du ønsker ikke å over-mette leserne med annonser, og du ønsker å opprettholde en rimelig balanse mellom originalt innhold og annonser. Når du er i tvil, * Ikke * annonse annonser! Du vil holde dine lesere, som er virkelig den viktigste delen av blogging.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.