*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web marketing

Blogging Strategi

Det er ikke noe galt i å dele våre blogging tips og ideer med andre og lede dem på en god måte, hvis vi har nok besøkende og tjene en god inntekt fra bloggen vår. Mange mennesker søker til rette for å øke trafikken samt tjene mer fra sin blogg. Hvis vi er en vellykket blogger, sikkert vi må dele våre tips og teknikker med andre bloggere til å hjelpe dem. Vi kan opprette egen blogg om dette tips, det vil hjelpe andre til å forbedre sine blogger.

Noen av våre venner kan spørre om våre måter å fremme og få trafikk til bloggene våre, vi kan dele våre ideer med denne typen mennesker, kan noen mennesker tar våre forslag på en feil måte, og plassere noen uønskede kommentarer i bloggen vår bedre å slettet denne form for uønskede kommentarer og unngå guiding denne typen mennesker. Ikke bekymre deg for de personene den som kritiserer arbeidet ditt. Ikke gi opp blogging aktiviteter for denne typen mennesker, fortsette arbeidet og veilede andre personer med din erfaring.

Jeg har ikke mange besøkende til bloggen min og området, men jeg har nok besøkende og trafikk til mitt nettsted /blogg og fornøyd med det. Jeg prøver maksimal mitt for å fremme mine språk /blogger på forskjellige steder som sosiale nettsteder, klassifisert nettsteder, annonsere det i PTC nettsteder, skape tilbake linker på ulike steder ved å plassere kommentarer på andres blogg, skrive artikler, plassere bannere, tekstannonser og så videre . Vi kan gjøre utveksling med våre venner til å øke vår trafikk, dvs. vi må besøke vår venner siden og klikk der annonsene, de vil gjøre det samme for oss. På denne måten kan vi øke vår trafikk.

Tilbake koblinger spiller en viktig rolle i å få trafikk. Jeg prøver maksimal min å plassere tilbake linker på forskjellige steder ved hjelp av bloggen kataloger, trafikk utveksling nettsteder, artikkelen områder, sosial språk profiler og andre steder. Denne typen tilbake linker vil hjelpe oss å få passive besøkende til vår blogg /nettsted. Også vi kan lage oppgaver i ulike områder for å øke våre besøkende.

mange måter er tilgjengelige for å fremme vår side /blogg. Forskjellige slags folk som bruker forskjellige teknikker for å øke trafikken, hvis alle av dem kommer frem til å dele sine strategier og ideer med andre ved å opprette blogger og artikler, vil sikkert mange mennesker får fordeler med det. Del dine ideer i å forbedre bloggen trafikken i kommentarer.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.