*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web marketing

Fire måter å finne målrettede nettsteder for å sende inn artikler To

Er du klar til å ta artikkelen din markedsføring til neste nivå? Sende til artikkelen kataloger er en flott første handling skritt i artikkelen din markedsføringsstrategi. For neste nivå av trafikk og eksponering, bør du vurdere å sende inn artikler direkte til nisje nettsteder

Det finnes millioner av nettsteder. Ikke alle av dem appellere til din målgruppe. Her er hvordan du kan finne de rette til å målrette slik at du bruker tiden din med omhu.

For hver av de nettstedene du finner med de strategier nedenfor, kan du ta en rask titt på dem for å se hvilke som er en god passform og nå målgruppen da oppmerksom på internettadressen og kontakt email for området. Det kan være lurt å lage et regneark slik at du kan spore dette trinnet (bruk kolonner som URL, Kontakt e-post, Date Kontaktet, Svar og Notes).

1. Søk etter nettsteder som har publisert artikler tidligere. Hos Google kan du søke ved å sette din artikkel tittelen, omgitt av anførselstegn, i søkeboksen. Dette vil få opp sider bare med at hele uttrykket så hvis du har en unik tittel resultatene bør være nettsteder som har publisert artikkelen.

2. Se hvem som snakker om deg. Gjør et Google-søk etter navnet ditt, omgitt av sitater, og nettsteder som har nevnt at du vil komme tilbake i resultatene. Du kan også sette opp en Google Alert slik at du får en e-post hver gang Google finner navnet ditt på en nettside.

3. Be ditt nettverk. Legg til et notat på bloggen din eller adresseliste som du leter etter nettsteder hvor innholdet og kompetanse vil passe, og la nettverket hjelper deg med å dele områdene de allerede leser. Hvis de leser det, er det sannsynlig en stor, målrettet sted for deg å be om innholdet legges.

4. Søk etter viktige setninger. Søk på Google for viktige setninger du målet med artikler og markedsføring og se hvilke nettsteder komme tilbake. Det kan være lurt å søke etter "nøkkelen setning forum" (eksempel: "tid ledelse forum") eller "nøkkel setning bloggen" (eksempel: "tidsstyring blogg") for å finne samfunnet eller interaktive nettsteder som kan være på jakt etter kvalitetsinnhold <. br>

Disse fire tips kan hjelpe deg med å finne de rette stedene å sende inn artikler slik at du kan spare tid og få innholdet foran de du ønsker å nå. Bonus. Tips: Legg en "Gjenbruk Mine artikler" siden til din blogg eller nettside og inkludere dine opptrykk regler og en link til artikler eller artikkelen kataloger der du publiserer, og inviterer lese

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.