*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Gorilla Trekking Uganda favourate Holiday

Gorilla trekking er en av de mest populære afrikanske helligdager, men spesielt den mest solgte safari i Uganda. Å være en del av det er som å vinne en roterende grunn av stresset med å finne de gorilla trekking tillatelser. Uansett hvilken gruppe du har fått tildelt å trek, er opplevelsen den samme, men når du får se dem, kan du glemme passert tretthet og nyte fruktene foran deg.

En gorilla sporing ferie i Uganda gir deg muligheten til å sitte blant de brune eyed aper hvis liv knapt an på bladverket for å overleve. Til tross for det store kropper er de ikke voldelige primater, men kan bare spekter når forstyrret. I tilfelle du får nærmere dem, må du stå i det minste i en avstand på 7meters å unngå direkte kontakt med dem. Dette er fordi de er svært sårbare for å fange menneskelige smittsomme sykdommer. Det er et edelt øyeblikk sitter blant gorillaer.

Andre skog pårørende som den svarte og hvite colobus aper, vervet apekatter, grå sjekket mangabey, l'hoest, gylne aper er klar til å gjøre trek mer interessant. Du holder møte dem underveis. Tar noen av det bilder også. Bakken er litt bratt og glatt på grunn av den vanlige regner som faller. Dette er grunnen til å be deg å bære en regnsikkert utstyr for å skjerme fra å bli våt. Gorilla trekking er en uforutsigbar eventyr i at du ikke er sikker på tidspunktet for retur. Dette er basert på nærhet eller avstand at gorillaer kan ha reist dagen før.

Når du kommer nærmere gorillaer, vil du se den enorme silverback. Dette har en grå fôr i ryggen viser sin alderdom. Det er ansvarlig for å forsvare sin familie og søker etter nye beiteområder i tilfelle du. Under gorilla sporing, må du være ivrig på å observere gorillaer og der atferd. Hunnene har et lavt forhold blant seg selv fordi alle kampen for favoriserer fra alpha male. Når hannen dør, kan hans off kilder bli drept av den etterfølgende silverback, og dette kan være en av grunnene til at fjellgorillaer er få i antall. Mens du nyter snakk fra Uganda safari ranger guide, må du ta bilder av forskjellige posisjoner av gorillaer fordi de er sky dyr som kan kjøre inn gjemmer seg når som helst. Du har bare en time for å dekke opp alle minnene av fjellgorillaer i det naturlige hjem.

Etter encoutering gorillaer og fugler i ørkenen, kan du velge å flytte inn i samfunnet i nærheten i tilfelle du er ikke så sliten. Lytt til det lokale historier og sanger. de har interessante historier. De har en organisert samfunn som kan interessere

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.