*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

De minste Folk i World

Den minste menneskene i verdens

Omfattende områdene i Sentral-Afrika er fortsatt dekket av urskog. Noen av dem er fortsatt nesten ugjennomtrengelig passasjen er mulig med nesten usynlige stier eller av småbåter. Her i landet Kongo og Zaire leve dverg stammer pygmeene fortsatt svært lite påvirket av sivilisasjonen. De sannsynligvis tilhører blant de eldste innbyggerne i Afrika de skiller seg fra sine svarte naboer ikke bare av sin kortvoksthet. Gjennomsnittlig voksen mann er 145 cm høy, men av andre fysiske funksjoner i tillegg, og i hovedsak av deres leve

Hvordan de lever

De pygmeene lever i familiegrupper eller klaner; hver klan har en leder, men også en beskytter patron valgt fra en av nabo sorte stammene. Pygmeene hjelpe skytshelgen for å starte og se etter plantasjer. Å bygge hytter og de gir ham kjøtt og honning. Skyts forsyner dem med avlinger som dyrkes på plantasjer, hovedsakelig bananer, peanøtter og kassava, men han bringer også dem matcher sigaretter macheter og andre produkter av sivilisasjon som gradvis blir en del av livsstilen for disse innbyggerne i regnskogene dette gjensidig fordelaktige utveksling faktisk gjør pygmeene avhengige av sine svarte naboer.

pygmeer ikke dyrke jorda, og de ikke heve storfe. De lever et nomadisk liv endre sine campingplasser og konsentrere seg om jakt hele familier drar til fjerne deler av skogen hvor de tilbringer flere dager. Kvinnen bygger en midlertidig leir. Rammen av en halvsirkelformet hytta er laget av lianer som er vevd sammen med store palmeblader. De større barna også hjelpe og husly er snart klar.

I mellomtiden mennene går på jakt noen av dem fortsatt bruke tradisjonelle våpen hovedsakelig spyd og armbrøst. De er sterkt dyktig i nærmer ape for eksempel, og de treffer sine mål med presisjon. Ved hjelp av et spyd eller pil dyppet i gift. Giften er hentet fra visse arter av Liana. Fruktene er tørket, knust og gjort i til en pasta i hvilke tips av pilene dyppes fleste pygmé familier i dag egne våpen som menn håndtere med stor dyktighet. Siden ammonization i levert av patron i små mengder. Hvert skudd skal treffe målet

pygmeer vanligvis jakter aper eller antiloper.; på sine jaktturer de også samle honning fra ville bier. De klatrer raskt inn i kronen på det høyeste treet med en øks og en burring lommelykt, for å røyke ut øl fra reiret. De ignorerer de mange stikk og banalisere bort biter av den søte honeycomb som bringer sannhet til kostholdet.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.