*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> africa

Hva kan jeg besøke i Egypt ??

Egypt er et av de mest interessante stedene, skal spørsmålet Hva jeg ikke kan gå ....?, så det er mange gode plasser. Jeg vil skrive om mine besøk til noen steder.

Pyramidene, tror jeg det er mange grunner til at du bør gå til pyramidene, The Glory Of The Place, føler du er Klemmer The Ancient Livet med Arms, Du kan ri kameler, hourses nyter utsikten fra et annet sted. Foruten de tre store pyramidene Du kan besøke Sphinx, vil du måtte gå omtrent en halv time, men det verre å gå .do ikke glemme "Egypt er rett og slett Pyramidene".

The City ble bygget av Great Alexannder, Alexandrie, Byen ved kysten av Kvitsjøen, vil det ta ca 2-3 dager for å besøke hele byen, Vennligst ikke bruk noen gjennomsnittet av transport, nyte utsikten over havet vandre rundt, den beste utsikten over A shore du vil se . Noen steder du kan nyte er The Library den koptiske museum en og The Castle of Kayetbay.

Trav Across Egypt i sør er den mest prakt del av reisen, ca 1300 km fra hovedstaden Kairo, vil du finne en /3 av monumenter over hele verden til Luxor og Aswan, vil Ditt besøk bli uforglemmelig, Du vil tilbringe første natt på hotellet, etter at du kan starte din egen fornøyelses, Ta Fluka (en liten båt), for å nå dalen The Kings, denne regionen av The Great Nile er den bredeste i Egypt, slik at vannet er så klart og Pure, brukt en halvtime i Nilen er Unique hvor du kan slappe av og nyte utsikten. Nå er du på The Capital of de gamle egypterne, dette stedet i South Of The Nile er så spesiell og dens atmosfære er så unik.

Til slutt håper jeg du vil nyte ditt besøk, Det er mange steder du kan nyte.

Husk å fortelle vennene dine om Place Du vil se, oooh en siste ting veiene er så overfylt. Jeg vet det er noe som irriterer eventuelle, men rett og slett Dette er Egypt.

Dette er første del om steder å gå i Egypt Vent andre artikler. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.